Onze geschiedenis
Al 40 jaar het recept voor succes
Bij Delimeal hebben we meer dan 40 jaar ervaring met koken voor verschillende doelgroepen. Kortom: koken zit in onze genen! Tijdens de voorbije vier decennia heeft Delimeal zich kunnen ontwikkelen tot een toonaangevende speler in de foodservice. Ons geheim? Met verschillende traditionele kooktechnieken bieden we het breedste én beste assortiment in de markt!
-
1970
Oprichting Frigilunch NV – Veurne. Onze eerste centrale keuken, gespecialiseerd in de bereiding van geportioneerde maaltijden voor de zorgsector, horeca en bedrijven. -
1991
Uitbreiding van de bestaande keuken naar 2000m2 -
2004
BRC-certificaat behaald (http://www.brcglobalstandards.com/) -
2007
Nieuw bedrijfspand met hypermoderne keuken van 7000m2. -
2009
IFS-certificaat Higher Level behaald(http://www.ifs-certification.com) -
2011
Opening van onze tweede keuken in Zwijnaarde. -
2013
Integratie Traiteur W.V.S in Wingene met onze derde centrale keuken. -
2014
Oprichting Delimeal NV, een onderdeel van de Frigilunch-groep dat zelfstandig opereert. Het nieuwe bedrijf is gespecialiseerd in het bereiden en verdelen van maaltijden en componenten voor de foodservice, scholen en maaltijden aan huis. -
2015
Overname van Traiteur Ma Cuisine in Tienen.