You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nederlands
  • U heeft nog geen maaltijden in uw winkelwagentje.

Horeca

- levering enkel via grossiers -


Convenience gerechten voor de horeca

Als uitbater van een horeca-etablissement is het fijn als u uw foodcost kunt verminderen of minder werkuren nodig hebt om klanten heerlijke klaargemaakte bereidingen voor te schotelen. Bij Delimeal zijn we al jaar en dag vaste partner van horecazaken en bieden we een uitgebreid assortiment kant-en-klare horeca gerechten aan. Onze ready to (h)eat gerechtjes worden met liefde manueel bereid en bieden meerdere voordelen. 

Waarom kiezen voor de bereidingen geschikt voor de horeca van Delimeal?

Van restaurant tot snackbar, honderden etablissementen in Vlaanderen hebben al gekozen voor het gemak van onze convenience meals. Onze vriesverse maaltijden, bereid volgens klassieke recepturen, kunt u gemakkelijk opwarmen, met een persoonlijke touch afwerken of garneren en opdienen. Dit bespaart u veel voorbereidings- en bereidingstijd (werkuren) én foodcost en -waste. 

 

Delimeal voor horeca-etablissementen:

  • Vermindering werkuren, foodcost en foodwaste
  • Convenience meals kunnen maanden in de diepvries bewaard worden
  • Bereid met verse ingrediënten, zonder E-nummers

Wat maken de bereidingen geschikt voor de horeca van Delimeal zo bijzonder?

Bereid met focus op de horeca

Onze gerechtjes worden gemaakt met een focus op de horeca. Daarom zijn onze bereidingen voor de horeca totaal niet te vergelijken met bijvoorbeeld zelfgemaakte maaltijden die worden ingevroren na bereiden. Dit zorgt er vaak voor dat smaken verloren gaan of het gerecht qua structuur niet meer is wat het is geweest. Dit is niet het geval bij de convenience meals van Delimeal: onze bereidingen worden in een vriestunnel in no time ingevroren, waardoor de smaak, de structuur én de voedingsstoffen bewaard blijven. Er is dus geen verlies van kwaliteit in ons proces. En dat allemaal zonder het toevoegen van E-nummers of andere chemische add-ons. 

 

Een ander voorbeeld van onze focus op de horeca is te zien in de manier waarop we onze pasta’s bereiden. Onze pasta’s zijn gekookt en worden pas na opwarmen al dente. Mocht u zelf pasta voorkoken en opnieuw opwarmen, dan wordt de pasta overgaar. 


Lange bewaartijd

Onze bereide gerechten hebben een lange houdbaarheidsdatum: na aankoop kunt u ze minimaal nog 3 maanden of langer in uw diepvries bewaren. 

Makkelijk te garneren

Onze kant-en-klare horeca gerechten worden ‘hapklaar’ geleverd. U kunt aan de gerechten een persoonlijke touch geven door ze te garneren met garneringen zoals (verse) kruiden, room, amandelschilfers, gehakte peterselie, bieslook, tijm, rozemarijn of zalmeitjes. Zo maakt u elk gerecht in een handomdraai een gerecht dat bij uw etablissement past. Dit kost u weinig werkuren en ook de kosten van de garneringen blijven miniem. 

Gezonde gerechten met kwalitatieve ingrediënten

Onze ready to (h)eat-gerechten worden bereid met zuivere, kwalitatieve ingrediënten, die vaak ook nog eens uit de streek komen. Onze gerechten hebben bovendien een clean label en zijn trendy en gezond. 

Delimeal bereidingen aanbieden in uw horecazaak

Bent u de eigenaar van een hotel, restaurant, café, koffiebar, soepbar, eatery, bistro, brasserie, snackbar, taverne, eetcafé, frituur of tea room en lijkt het u handig om kwalitatieve gerechten aan te bieden waar u zelf weinig werk aan heeft? Dan is Delimeal wat voor u. 


Meer informatie? Contacteer ons!