You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nederlands
  • U heeft nog geen maaltijden in uw winkelwagentje.

Horeca


Diepvriesmaaltijden voor de horecaWilt u de kaart van uw horecazaak uitbreiden met lekkere gerechten waar u zelf geen tijd voor heeft? Dan bent u bij Delimeal aan het juiste adres! Delimeal is gespecialiseerd in hoogwaardige, versbereide en direct diepgevroren gerechten die wij sinds vele jaren aan de hospitality industry in België leveren. Onze diepvriesmaaltijden voor de horeca zijn de ideale oplossing om uw klanten meer keuze te bieden en toch de foodcost te verlagen. Onder andere door de natuurlijke lange houdbaarheid van onze producten en individuele porties met zero-waste zijn onze gerechten voor de gasten van vele eetcafés, brasseries, snackbars, tavernes, bistro’s, restaurants en hotels een ideale oplossing. Als u convenience voor de horeca zoekt, kunnen wij u helpen!


Wat u kunt verwachten van de diepvriesmaaltijden voor de horeca

We bieden een uitgebreid en aantrekkelijk assortiment diepvriesmaaltijden voor de horeca. Onze gerechten werden ontwikkeld door sterrenchefs; waardoor het allemaal uitstekende kant-en-klare, clean-label gerechten zijn die reeds veel succes kennen in de horeca. Onze oplossingen worden ook gebruikt door verschillende bekende hotels en hotelketens zowel in F&B outlets, roomservice en hotel- F&B “DYI” concepten. De gerechten zijn zeer gemakkelijk klaar te maken en te serveren door niet-keukenpersoneel. Ideaal voor onder andere eetcafés, snackbars, brasseries, bistro’s, restaurants, hotels en tavernes! Wij laten u graag proeven en gaan met plezier een adviserend gesprek aan over de mogelijkheden.


De voordelen van onze horeca diepvriesmaaltijden


Onze diepvriesmaaltijden ontwikkeld voor de horeca bieden u meerdere voordelen:

Hoger rendement

Door niet alles zelf te moeten bereiden, heeft u een lagere foodcost en minder werkuren en tot 30% minder waste.

Supervers en lekker

Onze maaltijden worden ambachtelijk vers gemaakt en direct ingevroren. Daardoor behouden de maaltijden hun heerlijke smaak en gaan de voedingswaarden niet verloren. De smaak, kleur en vitamines worden dus perfect bewaard. Conserveringsmiddelen zijn niet nodig en worden nooit gebruikt.

100% natuurlijk

Wist u dat er in onze vriesverse maaltijden geen bewaarmiddelen of additieven zitten? Onze horeca diepvriesmaaltijden zijn dus 100% natuurlijk!

Lang te bewaren, uitgebreid assortiment

Bij Delimeal bieden we een gevarieerd assortiment maaltijden aan, die meerdere maanden houdbaar zijn in de diepvries. Ideaal als een klant bijvoorbeeld een vispotje bestelt in een snackbar!

Focus op duurzaamheid

Bij Delimeal vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Daarom wordt alles verpakt in gerecycleerde én recycleerbare materialen, met absoluut minimale resten.

Veilig en kwalitatief

Delimeal is IFS gecertificeerd; de hoogste certificering in voedselveiligheid. Deze certificering heeft Delimeal behaald na onaangekondigde audits. Onze diepvriesmaaltijden voor de horeca zijn gegarandeerd veilig en hygiënisch bereid.


Diepvries maaltijden kopen bij de groothandel

Bij Delimeal hebben we altijd voorraad van onze heerlijke diepvriesmaaltijden. Deze kunnen worden gekocht bij de groothandel; Delimeal werkt samen met quasi alle grossiers in België. Wilt u weten bij welke groothandel u onze diepvriesmaaltijden voor de horeca kunt verkrijgen? Neem hieronder contact met ons op, we geven u graag meer informatie.


Meer informatie? Contacteer ons!