You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nederlands
  • U heeft nog geen maaltijden in uw winkelwagentje.

Gezonde maaltijden aan huis

Bent u op zoek naar lekkere, authentiek bereide en gezonde maaltijden aan huis? Dan bent u aan het juiste adres bij Delimeal. Wij bieden een uitgebreid assortiment vriesverse maaltijden aan, bereid met verse ingrediënten, veelal van eigen bodem. Lekker en gezond eten hoeft heus niet saai te zijn! Ons assortiment is groot genoeg, zodat u elke dag iets anders kunt eten. Bestel nu uw gezonde maaltijden aan huis en ontdek het gemak van Delimeal. 

Gezonde maaltijden aan huis in uw stad

Waar u ook woont in Vlaanderen, wij kunnen gezonde maaltijden aan huis leveren. Zo hoeft u de deur niet uit; ideaal in deze bizarre tijden. Wij leveren u vriesverse maaltijden, die u nog tijden in de diepvries kunt bewaren. Als u een grote diepvries heeft, kan het daarom handig zijn om meteen een tiental gezonde maaltijden in te slaan! 

 

Onze gezonde maaltijden aan huis vriesvers bezorgen biedt enkele voordelen. Zo kunnen onze maaltijden veel langer bewaard worden dan koelverse maaltijden én hoeven we geen bewaarmiddelen toe te voegen aan de maaltijd, wat wel gebeurt om een koelverse maaltijd de smaak en kleur te laten behouden. Wij vriezen onze lekkere maaltijden ontzettend snel na bereiden in, waardoor de smaak, de kleur én de voedingsstoffen perfect worden bewaard. Als u honger heeft, kan uw maaltijd direct de (microgolf)oven in, zonder ontdooien. Handig! Lees hier meer over koelverse en vriesverse maaltijden.

Hoe bereiden we onze gezonde maaltijden aan huis?

Bij Delimeal vinden we het ontzettend belangrijk om te koken met superverse, kwaliteitsvolle ingrediënten. We koken ook met lekker veel groenten, erg gezond, dus! We proberen bovendien zoveel mogelijk Vlaamse ingrediënten te gebruiken; zo kunnen uw aardappeltjes zo maar eens van een veld ‘bij u om de hoek’ komen. We gebruiken bij het koken ook enkel groene stroom; des te beter voor het milieu. Onze gezonde, bereide maaltijden worden met veel liefde en oog voor detail bereid, en dat smaakt u. Bovendien zorgen we steeds voor een mooie portie; kiezen voor een gezonde maaltijd betekent niet dat u honger moet lijden! 

Ons assortiment gezonde maaltijden aan huis

We bieden een uitgebreid assortiment gezonde maaltijden aan huis aan. Van Vlaamse klassiekers zoals vol-au-vent of boereworst met rode kool tot heerlijke gerechten van de wereldkeuken, de keuze is aan u. Vlees, vis of vegetarisch? Lekker en vers eten is nog nooit zo makkelijk geweest. 

 

Als u op zoek bent naar gezonde maaltijden met specifieke eigenschappen, neem dan eens een kijkje bij onze dieetmaaltijden. Zo kunt u bij ons terecht voor zoutarme maaltijden, maaltijden arm aan verzadigde vetten en gemalen maaltijden

Uw gezonde maaltijden aan huis bestellen

Wilt u ook verse maaltijden aan huis geleverd? Dan kunt u makkelijk uw maaltijden online bestellen. Belt u liever? Geen probleem! Als u een bestelling wilt plaatsen of een vraagt heeft voor ons, dan kunt u ons bereiken op 035 500 500. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u. U moet minimaal 6 bereide gerechten bestellen, maar dan profiteert u wel van gratis levering. Eén maal per week komen we uw maaltijden aan huis bezorgen.