De Dagelijkse Keuken

Kabeljauw in kreeftensaus met spinazie en aardappelpuree

Artikelnummer: 55.21
 8,99

Malse kabeljauw omhuld door een fluweelzachte kreeftensaus die barst van smaak. Met smeuïge puree en verse spinazie is dit pure verwennerij op je bord.

Op voorraad

  • Melk
  • Selder
  • Lactose
  • Vis

Gewicht

540 g

Voedingswaarden (per 100g)

Energetische waarde KJ
435
Energetische waarde KCal
104
Eiwitten
6.8
Koolhydraten
5.4
Suikers
1.1
Vetten
5.9
Verzadigde vetten
2.4
Natrium
0.23
Zout
0.58

Bereiding

Bereidingstijd microwave
13-15 min
Wattage microwave
900 Watt
Temperatuur heteluchtoven
160°C
Tijd heteluchtoven
45-50 min

Allergenen

  • Melk Melk
  • Selder Selder
  • Lactose Lactose
  • Vis Vis

Ingrediënten

KABELJAUW 25%, aardappelen 19%, spinazie 18%, water, room (MELK), sjalotten, plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, in wisselende verhoudingen), witte wijn, tomaten, volleMELKpoeder, bouillon (visfond (KABELJAUWextract, ANSJOVISextract, KOOLVISextract), glucose, zonnebloemolie, maltodextrine, zout, uienextract, kruidenextracten, peperextract), boter (MELK), EIgeel, tomatenconcentraat, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, witte SELDERIJ, bieslook, zout, bouillon van Noorse kreeft 0,3% (KREEFTEN-extract), zout), citroensap, knoflook, specerijen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf je review