De Dagelijkse Keuken

Kalkoenfilet in truffelsaus met wortelen en rösti

Artikelnummer: 55.20
 8,99

Malse kalkoenfilet in romige truffelsaus, met winterse worteltjes en krokante rösti – een hartig feestmaal dat helemaal bij de eindejaarsperiode hoort.

Op voorraad

  • Gluten
  • Melk
  • Lactose

Gewicht

500 g

Voedingswaarden (per 100g)

Energetische waarde KJ
513
Energetische waarde KCal
123
Eiwitten
5
Koolhydraten
9.5
Suikers
2.8
Vetten
6.9
Verzadigde vetten
2.6
Natrium
0.26
Zout
0.66

Bereiding

Bereidingstijd microwave
10-12 min
Wattage microwave
900 Watt
Temperatuur heteluchtoven
160°C
Tijd heteluchtoven
40-45 min

Allergenen

  • Gluten Gluten
  • Melk Melk
  • Lactose Lactose

Ingrediënten

Wortelen 27%, rösti 26% (aardappel, zonnebloemolie, zout, dextr, uienpdr, emulgator: hydroxypropylmethylcellulose, peper), kalkoenfilet 15%, water, room (MELK), champignon 4%, sjalot, boter (MELK), ui, pl oliën (zonnebl, koolzaad, in wisselende verhoudingen), brandewijn (fine 30°), bouillon (kippenfond (water, kippenvet, kippenextr, gedroogd kippenvlees), zout, bruine suiker, zetmeel, groente-extr (wortel, ui, bloemkool, tomaat, champignon), pl olie (zonnebl, koolzaad), suiker, kruiden, specerij-extr, specerijen, lavas, knoflook), volleMELKpdr, gemod zetmeel, TARWEbl, zout, peterselie, truffelpasta 0,2% (champignon, zomertruffel, eekhoorntjesbrood, olijfolie, zwarte olijven, kappertjes, kruiden, ui, zout, aroma), truffelolie 0,1% (olijfolie, truffel infusie, truffel aroma), citroensap, kleurstof: karamel, knoflook, specerijen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf je review