De Zoutarme Keuken

Kalkoenfilet in bruine saus met perziken en aardappelen

Artikelnummer: 58.11
1 review
 8,19

Geniet van een sappige kalkoenborst, perfect gebakken en geserveerd met zoete perziken en zachte kookaardappelen.

Op voorraad

  • Gluten
  • Selder

Gewicht

450 g

Voedingswaarden (per 100g)

Energetische waarde KJ
295
Energetische waarde KCal
70
Eiwitten
5.5
Koolhydraten
10.3
Suikers
3.5
Vetten
0.4
Verzadigde vetten
0
Natrium
0.02
Zout
0.04

Bereiding

Bereidingstijd microwave
10-12 min
Wattage microwave
900 Watt
Temperatuur heteluchtoven
160°C
Tijd heteluchtoven
40-45 min

Allergenen

  • Gluten Gluten
  • Selder Selder

Ingrediënten

Aardappelen 31%, perziken op siroop 22% (perziken, water, suiker, antioxidant: citroenzuur), kalkoenfilet 20%, water, uien, witte SELDERIJ, wortelen, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, rode wijn, balsamico azijn, tomatenconcentraat, bouillon (maltodextrine, zetmeel, groentepoeders (prei, wortelen, uien), plantaardige olie (koolzaad/zonnebloem), kruiden en specerijen (SELDERIJ)), kleurstof: karamel, suiker, knoflook, kruiden, peper.

Reviews

  • Iris W.

    Goed maar ga de perziken er wel uithalen in de toekomst en laten ontdooien, net iets te plat, en perziken warm is niet zo lekker. Maar voor de rest top.

Schrijf je review