Arm aan Zout en Verzadigde Vetzuren

Zalmfilet in dillesaus met spinazie, erwten en aardappelpuree

Artikelnummer: 58.14
 8,19

Een malse zalmfilet geserveerd met een romige dillesaus, vergezeld van fijne bladspinazie en jonge groene erwten. Aangevuld met smeuïge aardappelpuree voor een perfect gebalanceerde en voedzame maaltijd boordevol smaak en verse ingrediënten.

Op voorraad

  • Gluten
  • Melk
  • Lactose
  • Vis

Gewicht

500 g

Voedingswaarden (per 100g)

Energetische waarde KJ
406
Energetische waarde KCal
97
Eiwitten
6.5
Koolhydraten
8.4
Suikers
2.1
Vetten
3.6
Verzadigde vetten
0.9
Natrium
0.03
Zout
0.07

Bereiding

Bereidingstijd microwave
10-12 min
Wattage microwave
900 Watt
Temperatuur heteluchtoven
160°C
Tijd heteluchtoven
40-45 min

Allergenen

  • Gluten Gluten
  • Melk Melk
  • Lactose Lactose
  • Vis Vis

Ingrediënten

Erwten 27%, aardappelen 27%, water, ZALM 15%, spinazie 5%, magereMELKpoeder, uien, room (MELK), plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, in wisselende verhoudingen), witte wijn (wijn van druiven, conserveermiddel en antioxidanten: zwaveldioxide, kaliumdisulfiet, kaliumsorbaat, kaliumpolyaspartaat), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, maltodextrine, zetmeel, groentepoeders (prei, wortelen, uien), dille 0,01%, kruiden en specerijen (bevat SELDERIJ).

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf je review