Kip & Gevogelte

Kalkoenfilet in bordelaisesaus met worteltjes en aardappelen

Artikelnummer: 51.32
1 review
 8,19

Kalkoenfilet in een rijke bordelaisesaus, geserveerd met boterzachte Parijse wortelen en gekookte aardappelen – een verfijnde klassieker!

Op voorraad

  • Gluten

Gewicht

540 g

Voedingswaarden (per 100g)

Energetische waarde KJ
318
Energetische waarde KCal
76
Eiwitten
5.7
Koolhydraten
8.2
Suikers
2.9
Vetten
1.8
Verzadigde vetten
0.4
Natrium
0.16
Zout
0.39

Bereiding

Bereidingstijd microwave
11-13 min
Wattage microwave
900 Watt
Temperatuur heteluchtoven
160°C
Tijd heteluchtoven
40-45 min

Allergenen

  • Gluten Gluten

Ingrediënten

Wortelen 30%, aardappelen 25%, kalkoenfilet 16%, water, champignons, rode wijn 4%, uien, zilverui, spekreepjes 2% (varkensvlees, zout, dextrose, maltodextrine, specerijen, antioxidant: natriumascorbaat, rook, conserveerrmiddel: natriumnitriet), bouillon (kippenfond (water, kippenvet, kippenextract, gedroogd kippenvlees), zout, bruine suiker, zetmeel, plantaardige olie (zonnebloem, koolzaad), suiker, groente-extracten (wortelen, uien, bloemkool, tomaten, champignons), kruiden, specerij-extract, specerijen, lavas, knoflook ), tomatenconcentraat, plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, in wisselende verhoudingen), suiker, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, peterselie 0,4%, kleurstof: karamel, zout, knoflook, tijm, peper.

Reviews

  • Peter L.

    In de oven opgewarmd. Ik was aangenaam verrast hoe vers en lekker het was. Goede groenten en vlees en een lekkere saus.

Show reviews in all languages (2)

Schrijf je review