Vis

Kabeljauw in ostendaisesaus met venkel-tomaatpuree

Artikelnummer: 51.23
2 reviews
 8,19

Heerlijke kabeljauw in een verfijnde ostendaisesaus, geserveerd met een smaakvolle puree van venkel en tomaat.

Op voorraad

  • Gluten
  • Melk
  • Selder
  • Lactose
  • Schaaldieren
  • Vis

Gewicht

550 g

Voedingswaarden (per 100g)

Energetische waarde KJ
336
Energetische waarde KCal
80
Eiwitten
6.7
Koolhydraten
6.7
Suikers
1.4
Vetten
2.7
Verzadigde vetten
0.9
Natrium
0.28
Zout
0.7

Bereiding

Bereidingstijd microwave
11-13 min
Wattage microwave
750 Watt
Temperatuur heteluchtoven
150°C
Tijd heteluchtoven
40-45 min

Allergenen

  • Gluten Gluten
  • Melk Melk
  • Selder Selder
  • Lactose Lactose
  • Schaaldieren Schaaldieren
  • Vis Vis

Ingrediënten

KABELJAUW 24%, aardappelen 26%, water, venkel 8%, tomaten 4%, GARNAAL 2% (GARNALEN, water, zout, zuurteregelaars: natriumcitraat, natriummetabisulfiet), uien, ROOM, plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, in wisselende verhoudingen), magereMELKpoeder, witte wijn, vermouth, volleMELKpoeder, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, kippenbouillon (zout, zetmeel, LACTOSE, gistextract, maltodextrine, dextrose, kippenvet en -vlees, uien, wortelen, zonnebloemolie, specerijen), lente ui, witte SELDERIJ, zout, bieslook, knoflook, peper.

Reviews

  • Christine V.D.E.

    Lekker: fijn sausje , super vis en heerlijke stoemppurre

  • Chris D.

    Ik vind het gerecht lekker, maar er is één ding op aan te merken. Er zijn zo goed als geen garnalen in te vinden, en je zou toch mogen verwachten wat garnalen te hebben bij een Ostendaise saus.

Schrijf je review