You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nederlands
  • U heeft nog geen maaltijden in uw winkelwagentje.

Onze geschiedenis

Al 40 jaar het recept voor succes

Bij Delimeal hebben we meer dan 40 jaar ervaring met koken voor verschillende doelgroepen. Kortom: koken zit in onze genen! Tijdens de voorbije vier decennia heeft Delimeal zich kunnen ontwikkelen tot een toonaangevende speler in de foodservice. Ons geheim? Met verschillende traditionele kooktechnieken bieden we het breedste én beste assortiment in de markt!


1970

Oprichting Frigilunch NV – Veurne. Onze eerste centrale keuken, gespecialiseerd in de bereiding van geportioneerde maaltijden voor de zorgsector, horeca en bedrijven.


1991

Uitbreiding van de bestaande keuken naar 2000m2

2004

BRC-certificaat behaald (http://www.brcglobalstandards.com/)


2007

Nieuw bedrijfspand met hypermoderne keuken van 7000m2.

2009

IFS-certificaat Higher Level behaald(http://www.ifs-certification.com)


2011

Opening van onze tweede keuken in Zwijnaarde.

2013

Integratie Traiteur W.V.S in Wingene met onze derde centrale keuken.


2014

Oprichting Delimeal NV, een onderdeel van de Frigilunch-groep dat zelfstandig opereert. Het nieuwe bedrijf is gespecialiseerd in het bereiden en verdelen van maaltijden en componenten voor de foodservice, scholen en maaltijden aan huis.

2015

Overname van Traiteur Ma Cuisine in Tienen.