You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nederlands
  • U heeft nog geen maaltijden in uw winkelwagentje.

Onze geschiedenis

Al 50 jaar het recept voor succes

Bij Delimeal hebben we meer dan 50 jaar ervaring met koken voor verschillende doelgroepen. Kortom: koken zit in onze genen! Tijdens de voorbije vijf decennia heeft Delimeal zich kunnen ontwikkelen tot een toonaangevende speler in de foodservice. Ons geheim? Met de combinatie van onze top chefs, moderne technologie en verschillende traditionele kooktechnieken bieden we het breedste én beste assortiment in de markt!


1970

Oprichting Frigilunch NV – Veurne. Onze eerste centrale keuken, gespecialiseerd in de bereiding van geportioneerde maaltijden voor de zorgsector, horeca en bedrijven.


1991

Uitbreiding van de bestaande keuken naar 2000m2

2004

BRC-certificaat behaald (http://www.brcglobalstandards.com/)


2007

Nieuw bedrijfspand met hypermoderne keuken van 7000m2.

2009

IFS-certificaat Higher Level behaald(http://www.ifs-certification.com)


2013

Integratie van Traiteur W.V.S in Wingene met onze tweede regionale keuken

2014

Oprichting Delimeal NV, een onderdeel van de Frigilunch-groep dat zelfstandig opereert. Het nieuwe bedrijf is gespecialiseerd in het bereiden en verdelen van maaltijden en componenten voor de foodservice, scholen en maaltijden aan huis


2015

Integratie van Traiteur Ma Cuisine in Tienen met onze derde regionale keuken

2016

Integratie van Traiteur Derkinderen in Boechout met onze vierde regionale keuken