You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nederlands
  • U heeft nog geen maaltijden in uw winkelwagentje.

Onze visie

Jouw smaak - onze keuken!

Delimeal brengt elke dag op smaak met lekkere maaltijden. Welk gerecht je ook kiest: dankzij ons gevarieerde aanbod vind je steeds iets naar jouw smaak.

Service en efficiëntie staat bij ons voorop: we nemen de complete keten voor onze rekening, van productie tot logistiek. Zo brengen we kwalitatief eetplezier tot bij iedere consument.


Evenwichtig en duurzaam

Delimeal gaat voor evenwicht in voeding: we koken alles zelf, met pure ingrediënten en de veiligste bereidingsmethodes. Vertrouw op ons: we hanteren de hoogste hygiëne en voedselveiligheidsstandaards in de voedingssector en gaan daarmee transparant te werk.

We zorgen ervoor dat alle goede eigenschappen van voeding optimaal bewaard blijven en bieden duurzame oplossingen. Die duurzaamheid vind je onder andere terug in onze verpakkingen, logistiek en onze samenwerkingen. Want wij bouwen hechte partnerships om de consument steeds beter te bedienen.


Echt vers, altijd dichtbij

Delimeal zorgt ervoor dat vers écht vers blijft, vanaf het veld tot op je vork. Achter ons vers-verhaal zit pure professionaliteit: we combineren onze zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten met uitgebreide knowhow en gedreven mensen. Dat alles in een stabiele onderneming met een duidelijke toekomstvisie.

Tevens zijn wij een onderneming die altijd klaarstaat voor zijn partners en klanten, en die steeds vlot bereikbaar is en persoonlijke contacten biedt. Waar je ook bent, wat je ook wil: Delimeal is altijd dichtbij.