You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Onze visie

Jouw goesting, steeds lekker!

Delimeal brengt elke dag op smaak met lekkere maaltijden. Welk menu je ook verkiest: dankzij ons gevarieerde aanbod vind je steeds je goesting. Bovendien is Delimeal geworteld in een sterk netwerk met regionale aanwezigheid.

Efficiëntie staat daarbij voorop: we nemen de complete keten voor onze rekening, van productie tot logistiek. Zo brengen we kwalitatief eetplezier tot bij iedere consument.


Evenwichtig en duurzaam

Delimeal gaat voor evenwicht in voeding: we koken alles zelf, met pure grondstoffen en veilige bereidingsmethodes. Vertrouw op ons: we hanteren de hoogste standaarden en gaan transparant te werk.

We zorgen ervoor dat alle goede eigenschappen van voeding optimaal bewaard blijven en bieden duurzame oplossingen. Die duurzaamheid vind je ook terug in onze samenwerkingen. Want we bouwen aan hechte partnerships om de consument steeds beter te bedienen.


Echt vers, altijd dichtbij

Delimeal zorgt ervoor dat vers écht vers blijft, vanaf het veld tot op je vork. Achter dit vers-verhaal zit pure professionaliteit: we combineren onze natuurlijke grondstoffen met uitgebreide knowhow en gedreven mensen. Dat alles in een stabiele onderneming met een duidelijke toekomstvisie.

Een onderneming ook, die altijd klaarstaat voor zijn partners en klanten, en die steeds vlot bereikbaar is. Wie je ook bent, wat je ook wil: Delimeal is altijd dichtbij.