You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nederlands
  • U heeft nog geen maaltijden in uw winkelwagentje.

Bedrijven

Warme en koude maaltijden voor bedrijvenTijdens een drukke werkdag is de maaltijd hét moment om even te genieten. Daarom is het belangrijk dat de catering voor uw bedrijf top is, zodat iedereen kan genieten van een voedzame, lekkere maaltijd. Bij Delimeal koppelen we catering aan echt lekker eten. We bieden een uitgebreid aanbod individueel verpakte maaltijden aan, die warm of koud kunnen worden geleverd. Onze maaltijden voor bedrijven passen ook perfect in verschillende types vending-automaten. We gaan graag het gesprek met u aan zodat we een passende oplossing op maat kunnen vinden voor uw bedrijf.Wat u van Delimeal als traiteur voor uw bedrijf kunt verwachten

Gelukkige werknemers hebben is belangrijk - en een lekkere maaltijd kan daarbij helpen! Alle maaltijden van Delimeal worden op ambachtelijke wijze bereid met heerlijke, pure ingrediënten en seizoensproducten. Omdat de maaltijden daarna snel worden ingevroren, blijft de smaak ideaal én verliezen de maaltijden geen vitamines of voedingswaarde. Door onze maaltijden vriesvers aan te bieden, hoeven we ook geen bewaarmiddelen toe te voegen.

Als traiteur voor bedrijven kunnen we warme maaltijden leveren aan de kantine, zowel in bulkporties als individueel verpakt, maar kunnen we net zo goed koude maaltijden leveren die kunnen worden aangeschaft bij een automaat. Wilt u ook heerlijke maaltijden aanbieden aan de werknemers van uw bedrijf? Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.


De voordelen van Delimeal’s catering voor bedrijven

Altijd lekkere en voedzame maaltijden kunnen aanbieden aan werknemers, wie wil dat nu niet? Hieronder lijsten we de voordelen op van Delimeal’s catering voor bedrijven.

Individuele porties of bulkporties

Als u bij ons individuele porties aanschaft, dan heeft u een ruime keuze uit populaire gerechten. Van de klassieke spaghetti tot kalkoenrollade met kroketten, er is voor elk wat wils. Heeft u een eigen keuken in de kantine? Dan zijn bulkporties voor 8+ personen ideaal.

Warme service of koude service

We kunnen maaltijden snel én op tijd leveren voor warme service in de kantine. Ook voor koude service kunt u bij ons terecht: onze vriesverse maaltijden zijn automaat-compatible en makkelijk te genereren wanneer nodig.

Authentiek en 100% natuurlijk

Wist u dat we geen bewaarmiddelen of additieven toevoegen aan onze gerechten? Al onze smakelijke gerechten zijn 100% natuurlijk. Al onze maaltijden - van Vlaamse klassiekers tot wereldgerechten - worden op een authentieke manier bereid en daarna snel ingevroren, zodat de voedingswaarde en vitamines perfect worden bewaard én uiteraard de smaak perfect blijft.


Service van Delimeal voor bedrijven

Wilt u graag even sparren over wat Delimeal voor uw bedrijf kan betekenen? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan nemen we snel contact met u op.


Meer informatie? Contacteer ons!