Zorg

Maaltijden voor de zorg

Ben je op zoek naar een cateraar voor jouw zorginstelling zoals een woonzorgcentrum, ziekenhuis, rusthuis, beschutte werkplaats of andere bijzondere woonvorm? Dan ben je bij Delimeal aan het juiste adres. Ons maaltijdconcept is ideaal voor de zorgsector. Wij leveren immers een ruim assortiment lekkere vriesverse maaltijden, in bulk of geportioneerd. Het is erg belangrijk dat bewoners van zorgcentra lekker en gezond eten voorgeschoteld krijgen. We bieden een uitgebreid assortiment overheerlijke maaltijden aan. We bieden tevens gemalen en dieetmaaltijden aan (denk aan lactosevrij, zoutarm, vetarm of allergeenvrij).

Omdat onze maaltijden vers bereid zijn en direct na het koken worden ingevroren, worden alle voedingsstoffen bewaard en blijft de smaak heerlijk. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat de werking van zorginstellingen efficiënt moet verlopen en dat de bewoners inspraak krijgen in de menukeuze. Daarom bieden we onze maaltijden zowel geportioneerd als in bulk aan en hebben we een zeer breed assortiment. Delimeal staat graag als partner voor je klaar. 

Wat u van Delimeal als cateraar voor uw zorgorganisatie kunt verwachten

Delimeal levert dagelijks duizenden warme maaltijden aan allerlei zorginstellingen. Wij leveren onder meer aan:

  • ziekenhuizen
  • rusthuizen
  • dagcentra
  • woonzorgcentra
  • instellingen voor aangepast wonen (met begeleiding)
  • kleinschalige woonvormen
  • … en alles wat daartussen ligt

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw zorginstelling te bespreken. We hebben een diëtist/culinair adviseur die graag bij jullie langskomt om de specifieke wensen en noden van jullie zorginstelling in kaart te brengen. 

Vriesverse maaltijden in mono porties of bulkverpakking

Als cateraar voor de zorg weten we hoe belangrijk het is om kwalitatieve maaltijden te kunnen aanbieden die toch erg makkelijk kunnen worden verdeeld. Onze vriesverse maaltijden zijn hiervoor ideaal: ze kunnen lange tijd worden bewaard in de diepvries maar ook erg snel worden opgewarmd in een (microgolf)oven. De zogenaamde Just-in-Time regeneratie geeft het beste kwaliteitsresultaat.

Onze maaltijden kunnen zowel in bulkverpakking als geportioneerd worden aangekocht. Onze bulkporties zijn ideaal om per component te portioneren vanaf 8 personen en meer. Deze bulkporties zijn handig als iedereen dagelijks dezelfde maaltijd eet. Maar uiteraard kun je bijvoorbeeld ook zoutarme, lactosevrije of ook varkensvleesvrije maaltijden geportioneerd bijbestellen. Voor mensen met kauw- of slikproblemen bieden we bovendien ook gemalen voeding aan die in individuele porties kunnen worden aangekocht. 

Zoek je andere aangepaste voeding? Neem dan contact met ons op. Onze diëtist en culinair adviseur denkt graag met je mee.

Ambachtelijk bereide maaltijden voor zorginstellingen

Wist je trouwens dat wij al onze maaltijden voor de zorgsector dagvers bereiden op een ambachtelijke wijze? Hiervoor gebruiken we pure ingrediënten en seizoensproducten die vaak ook nog eens uit de streek komen. Omdat de maaltijden na het bereiden direct worden ingevroren, verliezen ze geen voedingsstoffen en blijft de smaak en textuur ideaal. Ben je geïnteresseerd in Delimeal’s catering voor de zorgsector?

De voordelen van Delimeal

Kiezen voor Delimeal als cateraar voor uw zorginstelling biedt meerdere voordelen.

Hieronder lichten we even toe.

Hoger rendement

Door niet alles zelf te moeten bereiden en zero foodwaste, heb je een lagere foodcost en minder werkuren. Bovendien zijn onze gerechten makkelijk te bereiden op grote schaal.

Per portie of in bulk

Je kunt bij ons zowel losse gerechten als componenten in bulk bestellen. Vanaf 8 personen of meer zijn onze bulkporties ideaal. Je kunt ook losse gerechten (bij)bestellen, denk bijvoorbeeld aan vegetarische, lactosevrije en varkensvleesvrije gerechten. Ook gemalen maaltijden voor mensen met kauw- of slikproblemen kunnen per portie worden besteld. 

Gezond en gevarieerd

We bieden een uitgebreid aanbod aan gezonde, gevarieerde en populaire gerechten aan. Je kan onder meer kiezen uit dagmenu’s, Vlaamse klassiekers of wereldgerechten. Uiteraard bieden we ook specifieke gerechten aan, denk aan zoutarme of varkensvleesvrije gerechten. Bij alle gerechten worden de voedingswaarde, smaak, kleur en vitamines perfect bewaard.

Veilig en kwalitatief

Wij zijn IFS-gecertificeerd: De hoogste certificering in voedselveiligheid. Deze certificering wordt jaar op jaar behaald na onaangekondigde audits.

Duurzame verpakkingen

Bij Delimeal hechten we erg veel belang aan duurzaamheid. Daarom wordt alles verpakt in gerecycleerde én recycleerbare materialen, met absoluut minimale resten. Zie ook “Delimeal’s duurzaamheidsbeleid”.

Meer informatie of al overtuigd?

Wil je meer informatie of ben jij er al helemaal van overtuigd dat Delimeal iets voor jou is?

Neem contact met ons op en samen bekijken we wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.