Diepvries maaltijden aan huis


Ben je op zoek naar een gezonde diepvriesmaaltijd die aan huis bezorgd wordt? Probeer dan eens de bezorgservice van Delimeal. Onze diepvriesmaaltijden zijn ambachtelijk bereid en worden bij jou thuis bezorgd zodat je iedere dag binnen een handomdraai een warme maaltijd op tafel kunt zetten. Neem eens een kijkje in ons assortiment diepvriesmaaltijden of bestel een proefbox! Wij bieden tientallen lekkere en gezonde diepvriesmaaltijden aan die op authentieke wijze bereid worden en vervolgens snel worden ingevroren, zodat de smaak, structuur en voedingswaarden perfect worden bewaard. We komen deze diepvries maaltijden aan huis bezorgen zodat jij – of iemand anders – thuis kunt genieten van lekkere gerechten.

Voordelen van onze vriesverse maaltijden

Bij Delimeal bezorgen we alleen vriesverse maaltijden, met andere woorden gerechten die direct na het bereiden worden ingevroren, zodat er niets van de smaak, kleur, of structuur verloren gaat, en alle voedingswaarden behouden worden. Hierdoor hoeven we ook geen conserveermiddelen toe te voegen, wat bijvoorbeeld wel het geval is bij een koelverse maaltijd. Daarnaast zijn vriesverse maaltijden langer houdbaar dan koelverse maaltijden. In onze gerechten verwerken we pure ingrediënten die vers worden bezorgd. Met deze verse ingrediënten maken we heerlijke kant en klaar maaltijden zonder kunstmatige smaakversterkers die je in de diepvries kunt bewaren. Behoefte aan een gezonde maaltijd die je in de vriezer kunt bewaren en op ieder gewenst moment eenvoudig kunt bereiden? Bekijk dan ons assortiment en proef de kwaliteit van onze diepvries kant en klaar maaltijden!

Thuisbereiding van diepvries maaltijden

Onze vriesverse gerechten kunnen na bezorging meteen bij jou de vriezer in. De maaltijden kun je enkele maanden in de diepvries bewaren. Door de ruime keuze uit verschillende maaltijden, heeft u altijd een lekkere gevarieerde maaltijd in huis. Perfect voor als je eens geen zin hebt om naar de supermarkt te gaan of niet wilt koken. Onze diepvries maaltijden aan huis hoeven ook niet ontdooid te worden: Je kunt ze rechtstreeks in de microgolfoven of oven zetten en binnen een kwartiertje (microgolfoven) of drie kwartier (oven) genieten van jouw maaltijd. Uitgebreide informatie over het bestellen en de bereiding van onze diepvriesmaaltijden vind je op onze website.

Ons assortiment diepvries maaltijden aan huis

We bieden een ruim assortiment diepvriesmaaltijden aan, van vegetarische maaltijden tot soepen en van nagerechten tot gemalen maaltijden. Zo is er voor elk wat wils. Vlees, vis of vegetarisch – we hebben het allemaal. In ons assortiment spot u veel lekkere dagelijkse kost, maar ook soepen en desserts. Houd je van een lekker stukje vlees, of ben je eerder fan van vis? Of mag het wel eens iets uit de vegetarische keuken zijn? Bij Delimeal heb je genoeg keuze, zodat je elke dag iets anders kunt eten.

Al onze diepvries maaltijden aan huis worden bereid door onze chefs, met verse ingrediënten – veelal uit de streek! Bij het koken wordt er ook gebruikgemaakt van groene energie. Elk gerecht wordt bereid met oog voor detail en veel liefde voor typische Vlaamse kost, en dat smaakt je. Bestel snel jouw (min. 6) kant-en-klare maaltijden voor in de vriezer!

Diepvriesmaaltijden bestellen bij Delimeal

Geniet thuis ook van onze verse maaltijden! Je kunt makkelijk jouw diepvries maaltijden online bestellen bij Delimeal. Telefonisch kan ook; Je kunt ons bereiken op 035 500 500. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u. Je moet minimaal 6 bereide gerechten bestellen, maar dan worden de maaltijden gratis bezorgd. Je kunt ook kiezen voor een proefbox om kennis te maken met onze lekkere maaltijden. Je bestelt relatief goedkoop een proefbox naar wens. Geniet thuis van warme maaltijden en vriesverse maaltijden aan huis bezorgd.