Maaltijdbezorging

Delimeal is jouw vertrouwde partner als het gaat om maaltijdbezorging. Je vindt bij ons gezonde maaltijden aan huis voor jong en oud. Kies voor een maaltijdbox aan huis of kies zelf 6 lekkere gerechten uit om te proberen. Met ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Binnen vijftien minuten kun je genieten van een gezond gerecht. Of je nu houdt van de dagelijkse keuken, soep of de voorkeur geeft aan wereldkeukens: de keuze is aan jou! Bestel onze maaltijden eenvoudig online en profiteer van onze maaltijdbezorging! 

De voordelen van maaltijden aan huis

Heb je geen zin of tijd om te koken? Dan is maaltijdbezorging van Delimeal de beste oplossing. Met onze vriesverse gerechten geniet je van een gezonde maaltijd, ook op de luie zondag. Ook voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen koken is maaltijdbezorging een goed alternatief. 

Onze bezorgservice zorgt ervoor dat iedereen moeiteloos kan genieten van heerlijke en gezonde maaltijden. Het gemak van maaltijdbezorging betekent meer vrije tijd voor de dingen die er echt toe doen. Probeer Delimeal vandaag nog en geniet van smaakvolle maaltijden zonder gedoe, waar je ook bent. Heerlijke, voedzame maaltijden, rechtstreeks bij jou thuis bezorgd. Bestel nu en kies voor Delimeal als jouw vertrouwde traiteur aan huis.

Ontdek onze maaltijden

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan diverse voedingsbehoeften. Kies voor een lekkere dagschotel aan huis of bestel enkel een soep om te verwarmen op een koude dag en een nagerecht voor een zoete afsluiting. Verder vind je in ons assortiment:

  • Dagelijkse kost, met klassieke gerechten zoals een blinde vink met groenten.
  • Vegetarische maaltijden boordevol smaak en voedingsstoffen.
  • Gemalen maaltijden voor ouderen of personen met specifieke behoeften.
  • Dieetmaaltijden aangepast aan specifieke dieetwensen, zoals verminderd zout of caloriebeperking.

Met onze maaltijdbezorging kunnen we maaltijden aan huis voor ouderen verzorgen. Onze maaltijdbezorging is ook een uitstekende oplossing voor scholen, zorginstanties en bedrijven. Wat je voorkeur ook is, we bieden maaltijden die voldoen aan je smaak en voedingsbehoeften, en we kunnen zelfs rekening houden met specifieke dieetwensen. Geniet van gemak en variatie zonder in te hoeven leveren aan kwaliteit en smaak.

Ons geheime recept

Bij Delimeal leggen we de nadruk op het gebruik van uiterst verse, hoogwaardige ingrediënten in onze keuken. We omarmen een rijke groente presentie in onze gerechten, wat niet alleen heerlijke smaken oplevert, maar ook een positief bijdraagt aan je gezondheid. Bovendien streven we ernaar om voornamelijk lokaal geproduceerde Vlaamse ingrediënten te gebruiken, waardoor de aardappelen misschien wel rechtstreeks van een veld ‘bij jou om de hoek’ afkomstig zijn. In de bereiding maken we uitsluitend gebruik van groene stroom, wat gunstig is voor het milieu en onze ecologische voetafdruk minimaliseert. Onze gezonde, versbereide maaltijden worden zorgvuldig bereid, wat zich vertaalt in een uitstekende smaak. Bovendien zorgen we altijd voor royale porties, want het kiezen voor gezonde maaltijden betekent zeker niet dat je honger hoeft te lijden!

Bereidingsadvies en bezorging

Bestel jouw 6 favoriete maaltijden eenvoudig online of neem telefonisch contact met ons op. Op die manier kies je elke keer uit meer dan 80 verschillende maaltijden! Jouw bestelling wordt op een vast moment door een vaste bezorger bij jou aan de deur gebracht. Je kunt de maaltijden tot zes maanden in de diepvries bewaren, maar we raden het aan om de maaltijden niet te lang te bewaren voor een optimale smaakbeleving.

Op het etiket van elke maaltijd staat de exacte verwarmingstijd. Wij adviseren je om deze strikt te volgen. Wanneer je het gerecht uit de diepvries neemt, moet het ook meteen verwarmd worden. Op deze manier behouden we de kwaliteit, smaak en zo geniet je in een mum van tijd van een gezonde, warme maaltijd. Wanneer je de maaltijd verwarmd hebt kun je de folie verwijderen en je gerecht naar wens compleet maken met wat verse ingrediënten, zoals koriander of peterselie.

Maaltijdbezorging in heel Vlaanderen

Je kunt gebruikmaken van onze maaltijdbezorging in heel Vlaanderen. Op welke dag er wordt bezorgd, is afhankelijk van waar je woont. Op onze homepage vind je een postcodechecker. Vul hier je postcode in om te zien op welke dag we bij je onze diepvries maaltijden aan huis bezorgen. Je kunt zowel op onze website je bestelling plaatsen als dit telefonisch doen. 

Heb je nog vragen over onze maaltijdbezorging? Dan kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Via 035 500 500. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u.