Dagschotels aan huis

Heb je geen zin of tijd om te koken en ben je op zoek naar dagschotels die aan huis bezorgd worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Delimeal heb je de keuze uit diverse dagschotels die bereid worden met verse, lokale en gezonde ingrediënten. Eenvoudig te bestellen en op te warmen. Zo geniet je binnen een mum van tijd van een smaakvolle en voedzame maaltijd. Bekijk ons aanbod en bestel jouw dagschotels aan huis bij Delimeal!


Wat zijn dagschotels?

Dagschotels zijn maaltijden die tijdelijk aangeboden worden omdat deze bereid worden met seizoensgebonden ingrediënten. Onze koks werken ook met verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten waardoor ons aanbod divers en wisselend is. Bestel jouw zes favoriete gerechten en geniet iedere dag van een gezonde en verse dagschotel. Je kunt kiezen uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Wij bieden ook een aantal maaltijdboxen aan waarbij we zes smaakvolle gerechten hebben geselecteerd om uit te proberen. Ontdek ons aanbod en bestel jouw dagschotels aan huis direct online!


Ons aanbod dagschotels

Heb je zin in een Italiaanse- vegetarische of Mexicaanse dagschotel? Of gaat jouw voorkeur uit naar een visschotel of een typisch Belgische dagschotel? Het is allemaal mogelijk! Met ons assortiment heb je een ruime keuze aan gezonde maaltijden aan huis die je eenvoudig zelf thuis kunt opwarmen. Van soepen tot wereldgerechten en nagerechten, je bestelt waar je zin in hebt en wij bezorgen het bij jou thuis. Heb je speciale dieetwensen, zoals zoutarme- of gemalen maaltijden? Ook dan kun je smaakvolle dagschotels aan huis bestellen bij ons. Kies jouw zes favorieten en laat ze op een vaste bezorgdag en een vaste bezorger bij jou thuis bezorgen!


Onze bereidingswijze

Onze chef koks verwerken enkel verse en lokale ingrediënten in onze dagschotels. Als de maaltijden bereid zijn, worden deze direct ingevroren. Op deze manier blijven alle vitaminen en mineralen bewaard en kun je thuis genieten van een smaakvolle en voedzame dagschotel.


Dagschotels aan huis in jouw stad

Wij bezorgen onze dagschotels aan huis in heel Vlaanderen. Op welke dag er wordt bezorgd, is afhankelijk van waar je woont. Klik hieronder op de naam van jouw stad of gemeente om te lezen vóór welke dag je moet bestellen en op welke dag onze dagschotels aan huis worden bezorgd.

Antwerpen

Maaltijden aan huis Antwerpen, Maaltijden aan huis Brasschaat, Maaltijden aan huis Duffel, Maaltijden aan huis Geel, Maaltijden aan huis Heist-op-den-Berg, Maaltijden aan huis Herentals, Maaltijden aan huis Lier, Maaltijden aan huis Mechelen, Maaltijden aan huis Mol, Maaltijden aan huis Turnhout

Limburg

Maaltijden aan huis Genk, Maaltijden aan huis Hasselt, Maaltijden aan huis Lommel, Maaltijden aan huis Sint-Truiden, Maaltijden aan huis Tongeren

Oost-Vlaanderen

Maaltijden aan huis Aalst, Maaltijden aan huis Dendermonde, Maaltijden aan huis Gent, Maaltijden aan huis Geraardsbergen, Maaltijden aan huis Lokeren, Maaltijden aan huis Ninove, Maaltijden aan huis Oudenaarde, Maaltijden aan huis Sint-Niklaas, Maaltijden aan huis Zottegem

Vlaams-Brabant

Maaltijden aan huis Aarschot, Maaltijden aan huis Dilbeek, Maaltijden aan huis Herent, Maaltijden aan huis Keerbergen, Maaltijden aan huis Leuven, Maaltijden aan huis Tienen, Maaltijden aan huis Tremelo

West-Vlaanderen

Maaltijden aan huis Deinze, Maaltijden aan huis Oostkamp, Maaltijden aan huis Brugge, Maaltijden aan huis Ieper, Maaltijden aan huis Izegem, Maaltijden aan huis Kortrijk, Maaltijden aan huis Oostende, Maaltijden aan huis Oostkamp, Maaltijden aan huis Roeselare

Onze dagschotels zijn geschikt voor zorginstellingen, bedrijven en horecadoeleinden. Maar ook voor het onderwijs bieden wij schoolmaaltijden aan. 


Gemakkelijk jouw dagschotel bewaren en bereiden

Onze dagschotels worden vriesvers bereid en zijn enkele maanden in de vriezer te bewaren. Daarnaast kun je onze dagschotels eenvoudig bereiden door deze in een oven of microgolf oven op te warmen. Wanneer de dagschotel opgewarmd is, kun je de folie verwijderen en eventueel de schotel afwerken met wat verse ingrediënten. Op het etiket van elke maaltijd staat de exacte verwarmingstijd. Wij adviseren je om deze strikt te volgen. Wanneer je het gerecht uit de diepvries neemt, moet het ook meteen verwarmd worden. Op deze manier behouden we de kwaliteit, smaak en zo geniet je in een mum van tijd van een gezonde, warme dagschotel. Op onze website vind je nog meer instructies met betrekking tot het bestellen en bereiden van onze smaakvolle dagschotels.

Speciale wensen

Heb je bepaalde dieetwensen? Delimeal heeft ook zoutarme en vetarme maaltijden. Je kunt ons altijd even bellen, dan stemmen wij jouw maaltijd af op jouw wensen. Heb je verder vragen over het bezorgen dagschotels aan huis? Neem dan ook contact met ons op.

Dagschotels aan huis bestellen bij Delimeal

Wil je gebruik maken van onze dagschotels aan huis service? Bestel dan jouw gewenste maaltijd en vul jouw gewenste bezorgmoment in. Met Delimeal krijg je kwalitatieve dagschotels aan huis bezorgd. Ook als je maaltijden aan huis voor ouderen wilt bestellen zijn onze vriesverse dagschotels een prettige oplossing.

Heb je nog vragen over onze dagschotels? Dan kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Via 035 500 500. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u.