Missie & visie

Kwalitatief eetplezier voor jou!

Dagelijks proberen wij met onze maaltijden een lach op jouw gezicht te toveren.  Zin in vlees, vis, pasta of vegetarisch? Dankzij ons gevarieerd aanbod vind je steeds iets naar jouw smaak! Bij ons staat service en efficiëntie voorop. Van productie tot logistiek, wij nemen het allemaal voor onze rekening. Zo brengen wij dagelijks kwalitatief eetplezier tot bij jou.

Evenwichtig en duurzaam

Evenwicht in voeding is belangrijk. Dagelijks worden de maaltijden van Delimeal vers gekookt door onze koks met een passie voor voeding.

Ze worden bereid met verse ingrediënten en de hoogste voedselveiligheid standaards.  Ook hygiëne is bij ons prioritair. Met onze vriestechniek zorgen we ervoor dat alle goede eigenschappen van onze maaltijden optimaal bewaard worden. 

Verder zetten wij in op zo duurzaam mogelijk ondernemen. Die duurzaamheid vind je onder andere al terug in onze verpakkingen en logistiek. Ook worden onze maaltijden bereid met 100% groene energie.

Vers en altijd dichtbij

Samen met een team van gedreven mensen met knowhow en natuurlijke ingrediënten zorgen wij ervoor dat onze maaltijden echt verser dan vers zijn!

Als onderneming staan wij dagelijks klaar voor onze partners en klanten. We zijn steeds vlot bereikbaar en bieden persoonlijk contact zonder keuzemenu’s of wachttijden aan de telefoon! 

superactie

Bestel 11 maaltijden en krijg de 12e maaltijd gratis!