Geschiedenis

Al meer dan 50 jaar het recept voor succes

Al meer dan 50 jaar proberen wij elke dag opnieuw een lach op jouw gezicht te toveren! Dat doen we door chefs met een passie voor koken te combineren met de meest traditionele kooktechnieken op een moderne manier. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en brengen door het jaar de nodige variatie in ons menu. Met onze verschillende doelgroepen zijn wij dus ook van verschillende markten thuis. Een overzichtje van onze bedrijfsgeschiedenis.

1970

Oprichting Frigilunch NV – Veurne. Onze eerste centrale keuken, gespecialiseerd in de bereiding van geportioneerde maaltijden voor de zorgsector, horeca en bedrijven.

1991

Uitbreiding van de bestaande keuken naar 2000m².

2004

BRC-certificaat behaald.

2007

Nieuw bedrijfspand met hypermoderne keuken van 7000m².

2009

IFS-certificaat Higher Level behaald met jaarlijkse succesvolle onaangekondigde audits.

2013

Integratie van Traiteur W.V.S in Wingene met onze tweede regionale keuken.

2014

Oprichting Delimeal NV, een onderdeel van de Frigilunch-groep dat zelfstandig opereert. Het nieuwe bedrijf spitst zich toe op het bereiden en verdelen van maaltijden en componenten voor de foodservice, scholen, zorg en maaltijden aan huis.

2015

Integratie van Traiteur ‘Ma Cuisine’ in Tienen met onze derde regionale keuken.

2016

Integratie van Traiteur ‘Derkinderen’ in Boechout met onze vierde regionale keuken.

2021

Integratie van Benjamin Foods te Nazareth met onze vijfde regionale keuken. Hiermee wordt Delimeal een nog serieuzere speler in catering voor het onderwijs.

2021

De R&D chefs leggen zich verder toe op de stijgende vraag naar vegetarische gerechten en dieetafleidingen.

2022

Verdere stappen in ons duurzaamheidsbeleid met een passende investering in honderden zonnepanelen op het dak van onze productiekeuken te Veurne.

2023

Opening van de nieuwe vestiging in Wingene, Delimeal West. Hier zullen de teams van Wingene en Nazareth de handen in elkaar slaan om onze klanten in het onderwijs te voorzien van catering.

superactie

Bestel 11 maaltijden en krijg de 12e maaltijd gratis!