
Geschiedenis
Al meer dan 50 jaar het recept voor succes
Al meer dan 50 jaar proberen wij elke dag opnieuw een lach op jouw gezicht te toveren! Dat doen we door chefs met een passie voor koken te combineren met de meest traditionele kooktechnieken op een moderne manier. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en brengen door het jaar de nodige variatie in ons menu. Met onze verschillende doelgroepen zijn wij dus ook van verschillende markten thuis. Een overzichtje van onze bedrijfsgeschiedenis.

1970
Oprichting Frigilunch NV – Veurne. Onze eerste centrale keuken, gespecialiseerd in de bereiding van geportioneerde maaltijden voor de zorgsector, horeca en bedrijven.
1991
Uitbreiding van de bestaande keuken naar 2000m2


2004
BRC-certificaat behaald
2007
Nieuw bedrijfspand met hypermoderne keuken van 7000m2.


2009
IFS-certificaat Higher Level behaald met jaarlijkse succesvolle onaangekondigde audits
2013
Integratie van Traiteur W.V.S in Wingene met onze tweede regionale keuken


2014
Oprichting Delimeal NV, een onderdeel van de Frigilunch-groep dat zelfstandig opereert. Het nieuwe bedrijf spitst zich toe op het bereiden en verdelen van maaltijden en componenten voor de foodservice, scholen, zorg en maaltijden aan huis
2015
Integratie van Traiteur Ma Cuisine in Tienen met onze derde regionale keuken


2016
Integratie van Traiteur Derkinderen in Boechout met onze vierde regionale keuken
2021
Integratie van Benjamin Foods te Nazareth met onze vijfde regionale keuken. Hiermee wordt Delimeal een nog serieuzere speler in catering voor het onderwijs


2021
De R&D chefs leggen zich verder toe op de stijgende vraag naar vegetarische gerechten en dieetafleidingen
2022
Verdere stappen in ons duurzaamheidsbeleid met een passende investering in honderden zonnepanelen op het dak van onze productiekeuken te Veurne
