Als je graag lekker eet, maar geen zin of tijd heeft om lang te kokkerellen, kan het handig zijn als je lekker maaltijden aan huis bezorgd krijgt. Delimeal is al jaar en dag traiteur aan huis voor vele Vlaamse gezinnen. Onze gerechten zijn immers gemaakt met kwalitatieve, lokale ingrediënten en worden vriesvers bezorgd, zodat u ze makkelijke een tijdje kunt bewaren in de diepvries, handig! Bekijk snel ons assortiment traiteur aan huis-maaltijden, vol overheerlijk dagelijkse kost, pasta’s, wereldgerechten, soepen en dessert.

Ons assortiment traiteur aan huis maaltijden

Bij Delimeal kan je een uitgebreid aanbod traiteur aan huis maaltijden in je mandje toevoegen. Wij bieden een scala aan lekkere gerechtjes aan, die je makkelijk en snel uit de diepvries kunt halen en kunt opwarmen in de (microgolf)oven. Zo heb je in geen tijd een lekkere Vlaamse maaltijd op tafel staan.

Op onze website kan je onder meer kiezen voor vlees, vis en vegetarisch. Ons assortiment bestaat uit meer dan 100 maaltijden, dus je kan elke dag een andere lekkere maaltijd eten. Wat dacht je van een Vlaamse klassieker zoals vol-au-vent of Gentse waterzooi? Of eet je graag een lekkere pasta? De keuze is aan jou.

Hoe onze traiteur aan huis-maaltijden worden bereid

Al onze maaltijden worden met liefde én oog voor detail bereid. Wij werken enkel met de meest verse ingrediënten, die meestal ook nog eens lokaal worden geteeld. Het witloof van je witloof met kaas en hesp misschien wel uit je eigen streek.

Traiteur aan huis: de bezorging van Delimeal

Als je kiest voor onze traiteur aan huis-service, dan komt een vaste bezorger je geregeld (afhankelijk van hoe vaak je bestelt) je maaltijden aan de deur brengen. Dit gebeurt altijd op een vaste dag, afhankelijk van waar je woont. Voer je postcode in op onze homepagina om te zien wanneer wij bij jou langs kunnen komen.

Service van Delimeal

Heb je nog vragen over onze traiteur aan huis-service? Dan kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Via 035 500 500. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u.