Bedrijven

Maaltijden voor bedrijven

Tijdens een drukke werkdag is de maaltijd hét moment om even te genieten. Daarom is het belangrijk dat de catering voor je bedrijf top is zodat iedereen kan genieten van een voedzame, lekkere maaltijd. Bij Delimeal koppelen we catering aan echt lekker eten. We bieden een uitgebreid aanbod individueel verpakte maaltijden aan die koud kunnen worden geleverd. Onze maaltijden voor bedrijven passen ook perfect in verschillende types vending-automaten. We gaan graag het gesprek met jou aan zodat we een passende oplossing op maat kunnen vinden voor jouw bedrijf.

Waarom Delimeal?

Verras je werknemers elke dag met een lekkere maaltijd. De maaltijden van Delimeal worden dagelijks bereid door koks met een passie voor voeding. Wij gebruiken enkel pure ingrediënten en seizoensproducten. Door de maaltijden vriesvers aan te bieden, hoeven we ook geen bewaarmiddelen toe te voegen. 

Bij Delimeal heb je als bedrijf enkele mogelijkheden. Heb je graag warme maaltijden? Dan brengen wij deze warm naar de kantine. Liever vries? Ook geen probleem, dan worden de maaltijden vriesvers bij de kantine geleverd. Bovendien kan er ook nog eens gekozen worden tussen individuele porties of bulk. 

Onze maaltijden kunnen ook perfect in een automaat gebruikt worden. Het is zoals jij graag wenst!

De voordelen van Delimeal

Heb je zin om je werknemers dagelijks gelukkig te maken met een lekkere maaltijd maar ben je toch nog niet helemaal overtuigd? Hieronder sommen we de voordelen van Delimeal’s catering voor bedrijven nog eens op.

Per portie of in bulk

Bij Delimeal kan je zowel individuele porties als bulkporties kiezen. Wanneer je voor individuele porties kiest heb je een ruime keuze uit populaire gerechten. Van klassieke spaghetti tot verschillende wereldgerechten.

Heb je een eigen keuken in de kantine en bestel je liever bulk? Dan zijn de bulkporties voor 8+ personen echt ideaal!

Service

De maaltijden worden snel en op tijd bezorgd in jouw bedrijfsrestaurant. Onze vriesverse maaltijden zijn ook automaat compatibel en makkelijk op te warmen.

Authentiek en 100% natuurlijk

Onze maaltijden worden op een 100% natuurlijke manier gekookt. Dat wil zeggen dat wij geen bewaarmiddelen, smaakstoffen en kleurstoffen toevoegen aan onze maaltijd. Na het bereiden van de maaltijden worden ze snel ingevroren. Zo worden de voedingswaarden, vitamines en smaken bewaard.

Meer informatie of al overtuigd?

Wil je meer informatie of ben jij er al helemaal van overtuigd dat Delimeal iets voor jou is?

Neem contact met ons op en samen bekijken we wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.