Gezonde maaltijden aan huis

Ben je op zoek naar lekkere, authentiek bereide en gezonde maaltijden aan huis? Dan ben je aan het juiste adres bij Delimeal. Wij bieden een uitgebreid assortiment vriesverse maaltijden aan, bereid met verse ingrediënten, veelal van eigen bodem. Lekker en gezond eten hoeft heus niet saai te zijn! Ons assortiment is groot genoeg, zodat je elke dag iets anders kunt eten. Bestel nu je gezonde maaltijden aan huis en ontdek het gemak van Delimeal. 


Gezonde maaltijden aan huis in jouw stad

Waar je ook woont in Vlaanderen, wij kunnen gezonde maaltijden aan huis leveren. Zo hoef je de deur niet uit. Wij bezorgen jouw vriesverse maaltijden, die je nog tijden in de diepvries kunt bewaren. Als je een grote diepvries heeft, kan het daarom handig zijn om meteen een tiental gezonde maaltijden in te slaan! 

Onze gezonde maaltijden aan huis vriesvers bezorgen biedt enkele voordelen. Zo kunnen onze maaltijden veel langer bewaard worden dan koelverse maaltijden én hoeven we geen bewaarmiddelen toe te voegen aan de maaltijd, wat wel gebeurt om een koelverse maaltijd de smaak en kleur te laten behouden. Wij vriezen onze lekkere maaltijden ontzettend snel na bereiden in, waardoor de smaak, de kleur én de voedingsstoffen perfect worden bewaard. Als u honger heeft, kan je maaltijd direct de (microgolf)oven in, zonder ontdooien. Handig! Lees hier meer over koelverse en vriesverse maaltijden.


Hoe bereiden we onze gezonde maaltijden aan huis?

Bij Delimeal vinden we het ontzettend belangrijk om te koken met superverse, kwaliteitsvolle ingrediënten. We koken ook met lekker veel groenten, erg gezond, dus! We proberen bovendien zoveel mogelijk Vlaamse ingrediënten te gebruiken; zo kunnen je aardappeltjes zo maar eens van een veld ‘bij jou om de hoek’ komen. We gebruiken bij het koken ook enkel groene stroom; des te beter voor het milieu. Onze gezonde, bereide maaltijden worden met veel liefde en oog voor detail bereid, en dat smaakt je. Bovendien zorgen we steeds voor een mooie portie; kiezen voor een gezonde maaltijd betekent niet dat je honger moet lijden!


Ons assortiment gezonde maaltijden aan huis

We bieden een uitgebreid assortiment gezonde maaltijden aan huis aan. Van Vlaamse klassiekers zoals vol-au-vent of boereworst met rode kool tot heerlijke gerechten van de wereldkeuken, de keuze is aan jou. Vlees, vis of vegetarisch? Lekker en vers eten is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Als je op zoek bent naar gezonde maaltijden met specifieke eigenschappen, neem dan eens een kijkje bij onze dieetmaaltijden. Zo kan je bij ons terecht voor zoutarme maaltijden, maaltijden arm aan verzadigde vetten en gemalen maaltijden. 


Jouw gezonde maaltijden aan huis bestellen

Wil je ook verse maaltijden aan huis geleverd? Dan kan je makkelijk je maaltijden online bestellen. Bel je liever? Geen probleem! Als je een bestelling wilt plaatsen of een vraagt heeft voor ons, dan kan je ons bereiken op 035 500 500. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u. Je moet minimaal 6 bereide gerechten bestellen, maar dan profiteer je wel van gratis levering. Eén maal per week komen we je maaltijden aan huis bezorgen. 


Gezonde maaltijden aan huis in heel Vlaanderen

Onze ‘maaltijden aan huis-service bezorgt in heel Vlaanderen. Op welke dag er wordt bezorgd, is afhankelijk van waar je woont. Klik hieronder op de naam van je stad of gemeente om te lezen vóór welke dag je moet bestellen en op welke dag onze maaltijden aan huis worden geleverd.

Antwerpen

Maaltijden aan huis AntwerpenMaaltijden aan huis BrasschaatMaaltijden aan huis DuffelMaaltijden aan huis GeelMaaltijden aan huis Heist-op-den-BergMaaltijden aan huis HerentalsMaaltijden aan huis LierMaaltijden aan huis MechelenMaaltijden aan huis MolMaaltijden aan huis Turnhout

Limburg

Maaltijden aan huis GenkMaaltijden aan huis HasseltMaaltijden aan huis LommelMaaltijden aan huis Sint-TruidenMaaltijden aan huis Tongeren

Oost-Vlaanderen

Maaltijden aan huis AalstMaaltijden aan huis DendermondeMaaltijden aan huis GentMaaltijden aan huis GeraardsbergenMaaltijden aan huis LokerenMaaltijden aan huis NinoveMaaltijden aan huis OudenaardeMaaltijden aan huis Sint-NiklaasMaaltijden aan huis Zottegem

Vlaams-Brabant

Maaltijden aan huis AarschotMaaltijden aan huis DilbeekMaaltijden aan huis HerentMaaltijden aan huis KeerbergenMaaltijden aan huis LeuvenMaaltijden aan huis TienenMaaltijden aan huis Tremelo

West-Vlaanderen

Maaltijden aan huis DeinzeMaaltijden aan huis OostkampMaaltijden aan huis BruggeMaaltijden aan huis IeperMaaltijden aan huis IzegemMaaltijden aan huis KortrijkMaaltijden aan huis OostendeMaaltijden aan huis OostkampMaaltijden aan huis Roeselare