Maaltijden aan huis voor ouderen

Bij Delimeal zijn we al jaren gespecialiseerd in maaltijden aan huis voor ouderen. Senioren die niet meer graag naar de supermarkt gaan, niet meer graag koken of het gewoon handig vinden om lekkere maaltijden bij de hand te hebben, kiezen daarom graag voor Delimeal. Zoek je ook een service die maaltijden aan huis voor ouderen bezorgt en waar je écht op kunt vertrouwen? Kies dan voor Delimeal. Onze maaltijden worden ambachtelijk bereid met verse ingrediënten, zonder bewaarmiddelen. We bezorgen trouwens gratis bij jou thuis!

Bij Delimeal hechten we erg veel belang aan superverse, kwaliteitsvolle ingrediënten. Als je bij ons maaltijden aan huis voor ouderen bestelt, dan weet je dat je een mooi stukje vlees of vis krijgt, met lekkere groentjes en bijvoorbeeld pasta of aardappelen. Ook soepen en nagerechten zijn bij ons te bestellen. Wij bezorgen lekkere en voedzame maaltijden aan huis voor ouderen waar je heerlijk van kan smullen!


Wat kun je verwachten van onze maaltijden aan huis voor ouderen?

Al onze maaltijden worden op ambachtelijke wijze bereid door onze chef-koks. Hiervoor worden bijna altijd streekproducten gebruikt; jouw wortelen kunnen zomaar van een veld bij jou in de buurt komen! Na het bereiden, worden de maaltijden uiterst snel ingevroren, zodat de smaak, kleur en voedingsstoffen perfect bewaard blijven. Omdat de maaltijden zo snel ingevroren worden, hoeven we ook geen bewaarmiddelen toe te voegen om bijvoorbeeld de kleur van de maaltijden te behouden. Hierdoor blijven de maaltijden het meest vers. De maaltijden aan huis voor ouderen kun je uiteraard gratis aan huis laten bezorgen!


De voordelen van vriesverse maaltijden aan huis voor ouderen

Zoals hierboven vermeld, vriezen wij onze lekkere, ambachtelijke maaltijden snel na het bereiden in. Zo hoeven we geen bewaarmiddelen toe te voegen, wat bijvoorbeeld wel het geval is bij koelverse maaltijden. Je krijgt jouw maaltijden dan ook ingevroren bezorgd, waarna je de maaltijden makkelijk weken tot maanden in de diepvries kunt bewaren. Als je een grote diepvries hebt, kun je bijvoorbeeld een groot aantal maaltijden in jouw diepvries bewaren. Zo kun je altijd eten waar je zin in hebt zonder dat je zelf hoeft te koken.

Je hoeft jouw vriesverse maaltijden ook niet te ontdooien voor je ze opwarmt, nee, ze kunnen makkelijk de microgolfoven of de oven in. Uitgebreide informatie over voedingswaarden en bereid instructies van onze maaltijden aan huis voor ouderen vind je op onze website.


Keuze uit meer dan 80 thuismaaltijden

Bij Delimeal heb je een ruime keuze uit verschillende maaltijden. Met een uitgebreid assortiment verzekeren we je van een lekkere en voedzame maaltijd waardoor je iedere dag gevarieerd kunt eten. Met meer dan 80 thuismaaltijden voor ouderen is dit een prettige manier om ervoor te zorgen dat senioren gezond eten zonder iedere dag zelf te koken. Onze maaltijden bevatten voldoende groenten, eiwitten en mineralen doordat deze vlak na bereiding worden ingevroren. Op deze manier blijven de voedingswaarden bewaard en kun je genieten van gezonde diepvriesmaaltijden aan huis. De maaltijden worden met de maaltijdservice voor ouderen van Delimeal door een vaste bezorger op een vast moment thuis geleverd. Zo komt er een bekend gezicht de bestelling bezorgen. Ontdek onze maaltijdservice voor ouderen en geniet iedere dag van een verse maaltijd. Je hoeft niet te denken aan boodschappen en koken en kunt binnen een kwartier genieten van lekker eten.

In ons assortiment vind je gerechten uit verschillende wereldkeukens. Ook vegetarische gerechten en gemalen maaltijden vind je bij ons. Wil je kennismaken met onze maaltijden aan huis voor ouderen? Probeer dan eens een proefbox. De box bevat zes verschillende diepvriesmaaltijden om thuis te proberen. Je kunt ze op een vaste dag laten bezorgen. Ons gehele assortiment en meer informatie over bereiding vind je op onze website.


Maaltijden aan huis voor ouderen in heel Vlaanderen

Delimeal bezorgt gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in heel Vlaanderen. Op welke dag onze maaltijden worden bezorgd, is afhankelijk van waar je woont. Klik hieronder op de naam van jouw stad of gemeente om te lezen vóór welke dag je moet bestellen en op welke dag onze vriesverse maaltijden dan geleverd worden.

Heb je een vraag voor ons? Bel ons dan op 035 500 500. of stuur een mail naar info@delimeal.be Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u.

Antwerpen

Maaltijden aan huis AntwerpenMaaltijden aan huis BrasschaatMaaltijden aan huis DuffelMaaltijden aan huis GeelMaaltijden aan huis Heist-op-den-BergMaaltijden aan huis HerentalsMaaltijden aan huis LierMaaltijden aan huis MechelenMaaltijden aan huis MolMaaltijden aan huis Turnhout

Limburg

Maaltijden aan huis GenkMaaltijden aan huis HasseltMaaltijden aan huis LommelMaaltijden aan huis Sint-TruidenMaaltijden aan huis Tongeren

Oost-Vlaanderen

Maaltijden aan huis AalstMaaltijden aan huis DendermondeMaaltijden aan huis GentMaaltijden aan huis GeraardsbergenMaaltijden aan huis LokerenMaaltijden aan huis NinoveMaaltijden aan huis OudenaardeMaaltijden aan huis Sint-NiklaasMaaltijden aan huis Zottegem

Vlaams-Brabant

Maaltijden aan huis AarschotMaaltijden aan huis DilbeekMaaltijden aan huis HerentMaaltijden aan huis KeerbergenMaaltijden aan huis LeuvenMaaltijden aan huis TienenMaaltijden aan huis Tremelo

West-Vlaanderen

Maaltijden aan huis DeinzeMaaltijden aan huis OostkampMaaltijden aan huis BruggeMaaltijden aan huis IeperMaaltijden aan huis IzegemMaaltijden aan huis KortrijkMaaltijden aan huis OostendeMaaltijden aan huis OostkampMaaltijden aan huis Roeselare


Service van Delimeal

Met Delimeal geniet je van gezonde maaltijden aan huis voor ouderen. Heb je nog vragen over onze thuismaaltijden voor ouderen? Dan kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Via 035 500 500. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u.