Onderwijs

Schoolmaaltijden

Het is belangrijk dat kinderen en tieners dagelijks gezonde maaltijden kunnen eten op school. Ze hebben immers veel voedingsstoffen nodig om goed op te letten én om te groeien! Als je op zoek bent naar catering voor een school of scholengroep, dan ben je bij Delimeal aan het juiste adres. Bij Delimeal specialiseren wij in verse maaltijden. Zo blijft de smaak heerlijk én worden alle voedingswaarden optimaal bewaard. En dat allemaal zonder dat we bewaarmiddelen toevoegen!

Kortom, Delimeal is jouw sterke partner voor dagelijkse schoolmaaltijden.

Wat je van Delimeal als cateraar voor scholen kunt verwachten

Wist je dat Delimeal dagelijks meer dan 12.000 maaltijden aan scholen en internaten door heel Vlaanderen levert? Onze schoolmaaltijden kunnen zowel geportioneerd als in bulk worden aangekocht. 

Ontzorging & duurzaamheid

Meer en meer zoeken scholen naar kwaliteit én ontzorging, waarbij de cateraar van dienst niet enkel de maaltijden zal bezorgen, maar bijvoorbeeld ook de borden, soepkommen en bestekken en bovendien de afwas doet. Anderzijds zijn er veel scholen die zelf het kookproces in handen willen houden. In dat geval leveren wij wekelijks of tweewekelijks vriesvers aan. Dit wil zeggen dat de school méér vrijheid heeft bij de menusamenstelling, een aanzienlijke kwaliteitsstijging kent door de ‘just in time’ bereiding en bovendien voert de school zo een duurzaamheidsbeleid. En Delimeal gaat met jou in overleg over ondersteuning bij de benodigde infrastructuur.

Alle schoolmaaltijden worden bij Delimeal steeds op ambachtelijke wijze dagvers bereid met pure ingrediënten en seizoen producten, rekening houdend met de richtlijnen van de Hoge Gezondheidsraad. Zo kunnen alle leerlingen en kinderen telkens weer genieten van gezonde en verantwoorde maar vooral lekkere gerechten. Ben je geïnteresseerd in Delimeal’s schoolmaaltijden of wens je Delimeal uit te nodigen voor deelname aan een aanbesteding? Vul dan het contactformulier in en wij nemen snel contact met jou op.

De voordelen van Delimeal

Kiezen voor Delimeal als cateraar voor jouw school of scholengroep, biedt meerdere voordelen. Van ons uitgebreide assortiment tot onze focus op duurzaamheid; we lijsten graag de voordelen voor jou op.

Gezond en gevarieerd

We bieden een ruime variatie aan evenwichtige schoolmenu’s, die werden samengesteld door gediplomeerde diëtisten. Al onze maaltijden zijn voedzaam en lekker. Uiteraard heb je verschillende opties, in zowel de warme als koude lijn. Denk aan dagmenu’s, vegetarische gerechten, lactosevrije gerechten, varkensvleesvrije gerechten en meer.

Per portie of in bulk

We kunnen zowel individuele porties als gerechten in bulk leveren. Onze bulkporties zijn ideaal om per component te portioneren vanaf 8 personen en meer, afhankelijk van de leeftijd van de doelgroep.

Veilig en kwalitatief

Wij zijn IFS gecertificeerd: de hoofste certificering in voedselveiligheid. Deze certificering wordt jaar op jaar behaald na onaangekondigde audits. Bijkomend hebben onze onderwijssites een FAVV Smiley certificaat.

Focus op duurzaamheid

Bij Delimeal vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Wij zijn dan ook in alle aspecten van het bedrijf bezig met duurzaam ondernemen en voeren we dus ook een duurzaamheidsbeleid.

Op alle niveau’s zetten we in op een maximaal resultaat. We werken mee aan klanteigen projecten of aan projecten gestuurd door de overheid. Zo werd in het bijzijn van Minister Crevits, het Green Deal Charter in Gent ondertekend met als doel schoolmaaltijden duurzamer te produceren. Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid.

Service voor scholen

Wij vinden het uiteraard ook belangrijk om jou een ongeëvenaarde service te leveren. Je krijgt een ‘Single Point of Contact’. Met andere woorden: Je eigen contactpersoon die je altijd kunt bereiken. We zorgen ook voor restverwerking, een afwasservice of opleidingen voor het refterpersoneel. Wil je graag meer weten? Vul dan het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Meer informatie of al overtuigd?

Wil je meer informatie of ben jij er al helemaal van overtuigd dat Delimeal iets voor jou is?

Neem contact met ons op en samen bekijken we wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.