You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nederlands
  • U heeft nog geen maaltijden in uw winkelwagentje.

Onderwijs

Warme maaltijden voor scholen.
Het is belangrijk dat kinderen en tieners dagelijks gezonde maaltijden kunnen eten op school. Ze hebben immers veel voedingsstoffen nodig om goed op te letten én om te groeien! Als u op zoek bent naar catering voor een school of scholengroep, dan bent u bij Delimeal aan het juiste adres. Bij Delimeal specialiseren wij in vriesverse maaltijden; maaltijden die direct na het bereiden worden ingevroren. Zo blijft de smaak heerlijk én worden alle voedingswaarden optimaal bewaard. En dat allemaal zonder dat we bewaarmiddelen toevoegen! Delimeal is uw sterke partner voor dagelijkse schoolmaaltijden, zowel WARM als VRIESVERS aangeleverd.Wat u van Delimeal als traiteur voor scholen kunt verwachten

Wist u dat Delimeal dagelijks meer dan 10.000 warme maaltijden aan scholen en internaten in Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant levert? Onze warme maaltijden voor scholen kunnen zowel geportioneerd als in bulk worden aangekocht. Deze kunnen makkelijk een tijdje in de diepvries worden bewaard en in no-time opgewarmd in een (microgolf)oven.

Alle warme maaltijden voor scholen worden bij Delimeal steeds op ambachtelijke wijze dagvers bereid met pure ingrediënten en seizoensproducten. Zo kunnen alle leerlingen en kinderen telkens weer genieten van gezonde maar vooral lekkere gerechten. Al onze gerechten voor leerlingen worden met liefde bereid, en dat smaakt u. Bent u geïnteresseerd in Delimeal’s maaltijden voor scholen of wenst u Delimeal uit te nodigen voor deelname aan uw aanbesteding? Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.


De voordelen van warme maaltijden voor scholen bestellen bij Delimeal

Kiezen voor Delimeal als traiteur voor uw school of scholengroep, biedt meerdere voordelen. Van ons grote assortiment met meer dan 150 verschillende gerechten tot onze focus op duurzaamheid; we lijsten graag de voordelen voor u op.

Gezond en gevarieerd

We bieden een ruime variatie aan evenwichtige schoolmenu’s aan, die werden samengesteld door gediplomeerde diëtisten. Al onze maaltijden zijn voedzaam en lekker. Uiteraard heeft u verschillende opties, voor zowel warme als koude gerechten. Denk aan dagmenu’s, vegetarische gerechten, lactosevrije gerechten, varkensvleesvrije gerechten en meer.

Per portie of in bulk

We kunnen zowel losse gerechten als gerechten in bulk leveren. Onze bulkporties zijn ideaal om per component te portioneren vanaf 8 personen en meer.

Veilig en kwalitatief

Delimeal is IFS gecertificeerd; de hoogste certificering in voedselveiligheid. Deze certificering heeft Delimeal behaald na onaangekondigde audits. Zo weet u dat onze maaltijden voor scholen op de juiste wijze worden bereid.

Focus op duurzaamheid

Bij Delimeal vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Daarom wordt alles verpakt in gerecycleerde én recycleerbare materialen, met absoluut minimale resten.


Service van Delimeal voor scholen

Wij vinden het uiteraard ook belangrijk om u een ongeëvenaarde service te leveren. U krijgt een ‘Single Point of Contact’; uw eigen contactpersoon die u altijd kunt bereiken. We zorgen ook voor restverwerking en een afwasservice. Wilt u meer weten of meteen bestellen? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we snel contact met u op.


Meer informatie? Contacteer ons!