You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nederlands
  • U heeft nog geen maaltijden in uw winkelwagentje.

Traiteur aan huis

Als u graag lekker eet, maar geen zin of tijd heeft om lang te kokkerellen, kan het handig zijn als u lekkere maaltijden aan huis bezorgd krijgt. Delimeal is al jaar en dag traiteur aan huis voor vele Vlaamse gezinnen. Onze gerechten zijn immers gemaakt met kwalitatieve, lokale ingrediënten en worden vriesvers bezorgd, zodat u ze makkelijk een tijdje kunt bewaren in de diepvries, handig! Bekijk snel ons assortiment traiteur aan huis-maaltijden, vol overheerlijke dagelijkse kost, soepen en desserts.  

Ons assortiment traiteur aan huis maaltijden

Bij Delimeal kunt u een uitgebreid aanbod traiteur aan huis maaltijden in uw mandje toevoegen. Wij bieden een scala aan lekkere gerechtjes aan, die u makkelijk en snel uit de diepvries kunt halen en kunt opwarmen in de (microgolf)oven. Zo heeft u in geen tijd een lekkere Vlaamse maaltijd op tafel staan. 

 

Op onze website kunt u onder meer kiezen voor vlees, vis en vega. Ons assortiment bestaat uit meer dan 100 maaltijden, dus u kunt elke dag een andere lekkere maaltijd eten. Wat dacht u van een Vlaamse klassieker zoals vol-au-vent of Gentse waterzooi? Of eet u graag een lekkere pasta? De keuze is aan u.

Hoe onze traiteur aan huis-maaltijden worden bereid

Al onze maaltijden worden met liefde én oog voor detail bereid. Wij werken enkel met de meest verse ingrediënten, die meestal ook nog eens lokaal worden geteeld. Het witloof van uw witloof met kaas en hesp komt misschien wel uit uw eigen streek! 

 

Al onze gerechten worden bereid door onze professionele chefs in onze grootkeuken. Hiervoor gebruiken we enkel groene energie. Na het bereiden, worden al onze traiteur aan huis-maaltijden snel afgekoeld in een professionele spiraalvriezer. Het snel invriezen van de gerechten zorgt ervoor dat de smaak, de kleur en de voedingsstoffen van de gerechten worden bewaard. En dat allemaal zonder conserveringsmiddelen toe te voegen! 

Traiteur aan huis: de bezorging van Delimeal

Als u kiest voor onze traiteur aan huis-service, dan komt een vaste bezorger u geregeld (afhankelijk van hoe vaak u bestelt) uw maaltijden aan uw deur brengen. Dit gebeurt altijd op een vaste dag, afhankelijk van waar u woont. Voer uw postcode in op onze homepage om te zien wanneer wij bij u langs kunnen komen.

Service van Delimeal

Heeft u vragen over onze traiteur aan huis-service? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via 035 500 500. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u.