You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nederlands
  • U heeft nog geen maaltijden in uw winkelwagentje.

Zorg

Warme maaltijden voor de zorgBent u op zoek naar een cateraar voor uw zorginstelling? Dan bent u bij Delimeal aan het juiste adres. Ons maaltijdconcept is ideaal voor de zorgsector. Wij leveren immers een ruim assortiment lekkere vriesverse maaltijden, zowel warm als koud, in bulk of geportioneerd. Het is immers belangrijk dat het eten dat bewoners van zorgcentra en personen die in het ziekenhuis liggen, lekker en gezond eten voorgeschoteld krijgen. Omdat onze maaltijden vers gekookt zijn en direct na het koken worden ingevroren, worden alle voedingsstoffen bewaard en blijft de smaak heerlijk. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat de werking van zorginstellingen efficiënt moet verlopen. Daarom bieden we onze maaltijden zowel geportioneerd als in bulk aan.Wat u van Delimeal als traiteur voor uw zorginstelling(en) kunt verwachten


Delimeal levert dagelijks duizenden warme maaltijden aan allerlei zorginstellingen, van rusthuizen tot ziekenhuizen en instellingen. Als traiteur voor de zorg weten we hoe belangrijk het is om kwalitatieve maaltijden te kunnen aanbieden, die toch erg makkelijk kunnen worden verdeeld. Onze vriesverse maaltijden zijn hiervoor ideaal: ze kunnen lange tijd worden bewaard in de diepvries, maar ook erg snel worden opgewarmd in een (microgolf)oven. Onze maaltijden kunnen zowel in bulkverpakking als geportioneerd worden aangekocht. Onze bulkporties zijn ideaal om per component te portioneren vanaf 8 personen en meer. Deze bulkporties zijn handig als iedereen dagelijks dezelfde maaltijd eet. Maar uiteraard kunt u bijvoorbeeld ook zoutarme of varkensvleesvrije maaltijden geportioneerd erbij bestellen.

Wist u trouwens dat wij al onze warme maaltijden voor de zorgsector dagvers bereiden op een ambachtelijke wijze? Hiervoor gebruiken we pure ingrediënten en seizoensproducten, die vaak ook nog eens uit de streek komen. Omdat de maaltijden na het bereiden snel worden ingevroren, verliezen ze geen voedingsstoffen en blijft de smaak en de kleur ideaal. Bent u geïnteresseerd in Delimeal’s catering voor de zorgsector? Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.


De voordelen van warme maaltijden voor de zorgsector bestellen bij Delimeal

Kiezen voor Delimeal als traiteur voor een zorginstelling, biedt meerdere voordelen.

Hoger rendement

Door niet alles zelf te moeten bereiden, heeft u een lagere foodcost en minder werkuren. Bovendien zijn onze gerechten makkelijk te bereiden op grote schaal.

Per portie of in bulk

U kunt bij ons zowel losse gerechten als gerechten in bulk bestellen. Vanaf 8 personen of meer zijn onze bulkporties ideaal. U kunt ook losse gerechten (bij)bestellen, denk bijvoorbeeld aan vegetarische, lactosevrije en varkensvleesvrije gerechten.

Gezond en gevarieerd

We bieden een uitgebreid aanbod aan gezonde, gevarieerde en populaire gerechten aan. U kunt onder meer kiezen uit dagmenu’s, Vlaamse klassiekers en internationale gerechten. Uiteraard bieden we ook specifieke gerechten aan, denk aan zoutarme of varkensvleesvrije gerechten. Bij alle gerechten worden de voedingswaarde, smaak, kleur en de vitamines perfect bewaard.

Veilig en kwalitatief

Delimeal is IFS gecertificeerd; de hoogste certificering in voedselveiligheid. Deze certificering heeft Delimeal behaald na onaangekondigde audits.

Duurzame verpakkingen

Bij Delimeal hechten we erg veel belang aan duurzaamheid. Daarom wordt alles verpakt in gerecycleerde én recycleerbare materialen, met absoluut minimale resten.


Service van Delimeal voor de zorgsector

Als u kiest voor Delimeal, dan krijgt u van ons een eigen contactpersoon die u altijd kunt bereiken zodat onze service perfect wordt afgestemd op uw wensen. Heeft u vragen over onze catering voor de zorg of wilt u meteen maaltijden bestellen? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we snel contact met u op.


Meer informatie? Contacteer ons!