You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nederlands
  • U heeft nog geen maaltijden in uw winkelwagentje.

Het coronavirus

Hoe wordt het bij Delimeal bestreden?

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van De Federale overheidsdienst (FOD) Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Sinds maart 2020 hebben we onze strenge hygiëneregels aangescherpt met de Coronabestrijdingsmaatregelen en onze medewerkers uitgebreid geïnstrueerd hierover. Onze medewerkers worden bovendien verplicht om ten allen tijde een mondmasker te dragen, fysiek contact te vermijden en minimaal 1,5 meter afstand te houden bij zowel klanten als collega’s. Bovendien ontsmetten onze bezorgers hun handen VOOR en NA ieder aflevermoment met desinfecterende gel.

Al sinds de start van de Corona crisis hebben wij betalingen met cash geld afgeschaft, dit voor de veiligheid van alle betrokkenen. U kunt nog altijd met Bancontact betalen bij uw bezorger die ervoor zorgt dat het Bancontact apparaat telkens gedesinfecteerd wordt. Alternatief kunt u uw bezorger om een domiciliëringsformulier vragen, dit invullen en ons terugsturen of meegeven met de bezorger. Zo vergemakkelijkt u het betalingsmoment en minimaliseert u nog verder het contact.

Moest u de contactmomenten met uw bezorger tot een strikt minimum willen herleiden, dan zou u voor meerdere weken tegelijk maaltijden kunnen bestellen. Uiteraard moet u dan over voldoende ruimte beschikken in uw vriezer. Zo kunnen we samen het aantal contactmomenten verder beperken en daarmee ook de risico’s voor u en onze medewerkers beperken.

Heeft u vragen of wilt u reageren? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via 035 / 500 500. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 16.00 uur. Een e-mail sturen kan ook, stuur uw bericht dan naar: info@delimeal.be

Met hartelijke groeten en vooral, blijf veilig!

Uw Delimeal Team