PIET HUYSENTRUYT's keuken

Piet’s kabeljauw duglere

Artikelnummer: 54.11
2 reviews
 8,69

Wat een verwennerij is de kabeljauw met een mix van spinazie en pepperoni, vergezeld van romige puree in een heerlijk rijkelijke duglérésaus. Een ideaal gerecht voor liefhebbers van vis die op zoek zijn naar een smaakvolle maaltijd!

Op voorraad

  • Gluten
  • Lactose
  • Melk
  • Schaaldieren
  • Vis

Gewicht

500 g

Voedingswaarden (per 100g)

Energetische waarde KJ
468
Energetische waarde KCal
112
Eiwitten
6.1
Koolhydraten
6.3
Suikers
1
Vetten
6.7
Verzadigde vetten
2
Natrium
0.24
Zout
0.6

Bereiding

Bereidingstijd microwave
10-12 min
Wattage microwave
900 Watt
Temperatuur heteluchtoven
160°C
Tijd heteluchtoven
40-45 min

Allergenen

  • Gluten Gluten
  • Lactose Lactose
  • Melk Melk
  • Schaaldieren Schaaldieren
  • Vis Vis

Ingrediënten

aardappelen 25%, kabeljauw (VIS) 18%, spinazie 17%, water, pepperoni 3% (varkensvlees, zout, natuurlijk aroma, kruidenextract, specerijen, stabilisator: trifosfaten, kleurstof: caroteen, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitriet), ROOM, sjalotten, halfvolle MELK, tomaten, GARNALEN, olijfolie, champignons 2%, plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, in wisselende verhoudingen), vermouth, volleMELKpoeder, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, visfond (KABELJAUWextract, ANSJOVISextract, KOOLVISextract), glucose, maltodextrine, uienextract, zout, witte wijn azijn, knoflook, kruiden, kruidenextract, specerijen, specerijextract.

Reviews

  • Nicky V.

    Super!!

  • Iris W.

    Ben niet zot van vis maar samen met de garnalen en saus toppie, want ik wou toch alles eens proberen van Piet. Groentjes waren ook heel goed. Gaat geregeld wel op tafel staan denk ik.

Schrijf je review