Maaltijden aan huis BruggeZoekt u een maaltijdservice in Brugge? Waarmee u lekkere en gezonde maaltijden bij u thuis kan laten bezorgen? Dan bent u bij Delimeal aan het juiste adres. Wij leveren eten aan huis in Brugge en omgeving. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment met meer dan 115 heerlijke maaltijden, allemaal ambachtelijk bereid met super verse ingrediënten. Met Delimeal heeft u altijd lekkere en kwalitatieve vriesverse maaltijden in huis. Uw vaste bezorger komt deze maaltijden bij u aan huis bezorgen in Brugge.

Maaltijden aan huis Brugge 

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 115 maaltijden
  • Op authentieke wijze bereid met verse ingrediënten 

Benieuwd geworden naar onze maaltijden? Bekijk dan hieronder ons assortiment door op een categorie te klikken:

Eten thuis laten bezorgen in Brugge

Het is altijd handig om wat maaltijden bij de hand te hebben. Voor het geval u geen zin en tijd heeft om boodschappen te doen en te koken. Dan biedt Delimeal de ideale oplossing: wij leveren vriesverse maaltijden aan huis in Brugge. Deze maaltijden kunt u gemakkelijk bewaren in de diepvries. Het assortiment bestaat uit veel kwalitatieve en lekkere maaltijden, die met verse ingrediënten worden bereid. De ingrediënten worden vaak uit dezelfde streek gehaald, dus de wortelen die onze chef-koks koken, kunnen best bij u uit de streek komen! De heerlijke Delimeal maaltijden kunt u lang bewaren, dit komt doordat na de bereiding de maaltijden snel worden ingevroren. Op deze manier blijven de voedingswaarden, smaak en kleur behouden. Bovendien hoeven we geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toe te voegen bij dit proces (iets wat wel regelmatig gebeurt bij koelverse maaltijden).

Bereiding

Onze service, die maaltijden aan huis bezorgd, levert de door jouw gekozen maaltijden ingevroren tot aan jouw voordeur. Stop ze snel in je diepvries en je kunt ze nog maanden bewaren. Het bereiden van Delimeal maaltijden neemt ook geen tijd in beslag: na amper een kwartiertje in de microgolfoven (of 45 minuten in de oven) heb je een lekkere warme maaltijd op je bord. Laat het je smaken!

Eten aan huis in Brugge en omgeving

Wist u dat wij in heel Vlaanderen eten aan huis bezorgen? In Oost-Vlaanderen leveren we bijvoorbeeld ook in Roeselare, Ieper, Oostende. Dus vrienden en familie in de buurt kunnen ook gebruik maken van onze maaltijdservice! 

Speciale wensen

Heeft u bepaalde dieetwensen? Delimeal heeft ook zoutarme- en vetarme maaltijden. U kunt ons altijd even bellen, dan stemmen wij uw maaltijd af op uw wensen. Heb je verder vragen over het bezorgen van eten aan huis in Brugge? Neem dan ook contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 12u30 tot 16u.