Maaltijden aan huis Genk

Ben je op zoek naar een maaltijdservice waarmee je eten thuis kunt laten bezorgen in Genk? Dan zit je goed bij Delimeal. Wij bezorgen eten aan huis in Genk en omgeving! Neem snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment van meer dan 115 heerlijke maaltijden; allemaal ambachtelijk bereid met super verse ingrediënten. Als je kiest voor Delimeal, dan heb je altijd lekkere en kwalitatieve vriesverse maaltijden in huis die je ten allen tijde makkelijk kunt opwarmen. Handig, toch? Je vaste bezorger komt deze maaltijden makkelijk aan huis bezorgen, uiteraard rekening houdend met de coronamaatregelen. Wil je maaltijden aan huis in Genk laten bezorgen? Vul dan snel je winkelkarretje met heerlijke maaltijden! 

Maaltijden aan huis Genk

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 115 maaltijden
  • Op authentieke wijze bereid met verse ingrediënten en zonder bewaarmiddelen

Eten thuis laten bezorgen in Genk

Vind je het geen fijn gevoel om in de huidige tijd naar de supermarkt te gaan? Of vind je het gewoon handig om wat maaltijden bij de hand te hebben, als je eens niet wilt koken? Dan biedt Delimeal de ideale oplossing: wij bezorgen vriesverse maaltijden aan huis in Genk, die je makkelijk maanden kunt bewaren in de diepvries. We bieden een groot assortiment aan lekkere, kwalitatieve maaltijden aan, die met verse ingrediënten worden bereid. Vaak halen we deze verse ingrediënten zelfs uit de streek, dus de wortelen die onze chef-koks koken, kunnen best bij je uit de streek komen! 

De reden dat u onze heerlijke maaltijden zo lang kunt bewaren, is omdat ze na de bereiding erg snel worden ingevroren. Zo worden de voedingswaarden bewaard, maar blijft ook de smaak en de kleur intact. Bovendien hoeven we geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toe te voegen bij dit proces; iets wat wel gebeurt bij koelverse maaltijden. Kies dus voor vriesvers en vul snel je winkelkarretje met onze gerechten. Wat dacht je van een kippenbout met appelmoes en puree of macaroni met ham en kaassaus? Onze maaltijden aan huis Genk-service brengt deze dan tot aan jouw deur! 

Ons eten aan huis in Genk makkelijk opwarmen

Onze service, die eten aan huis in Genk bezorgt, bezorg je maaltijden ingevroren. Stop ze snel in je diepvries en je kunt ze nog maanden bewaren! Als je honger hebt, kan je de maaltijden van Delimeal snel en makkelijk opwarmen; na slechts een kwartiertje in de microgolfoven (of 45 minuten in de oven) kan je al genieten van een lekkere, warme maaltijd. Laat het je smaken! 

Ons assortiment maaltijden aan huis in Genk

Wil je eten thuis laten bezorgen in Genk? Dan hebben we goed nieuws: wij bieden meer dan 115 overheerlijke maaltijden aan, waaronder veel Vlaamse klassiekers. Wat dacht je van vol-au-vent met puree of vleesbrood met krieken? Ook als je graag gerechten uit de wereldkeuken lust, dan zit je goed bij Delimeal. We bieden bijvoorbeeld verschillende lekkere pasta’s aan. Mocht je specifieke dieetwensen hebben, dan kunnen we je ook helpen. Zo bieden we ook zoutarme en gemalen gerechten aan. Heb je al beslist welke maaltijden je laat bezorgen door onze maaltijden aan huis in Genk-service? 

Wanneer jouw maaltijden aan huis in Genk worden bezorgd

Wij bezorgen onze maaltijden in heel Vlaanderen, maar de bezorgdag is afhankelijk van de streek waar je woont. Op onze homepage kan je links een postcodechecker vinden. Vul hier je postcode in om te zien op welke dag we bij je maaltijden aan huis bezorgen. Je kunt zowel op onze website je bestelling plaatsen als dit telefonisch doen. Bel ons hiervoor op het  nummer 035 500 500. 

Eten aan huis in Genk en omgeving

Wist je dat wij in heel Vlaanderen eten aan huis bezorgen? In de provincie West-Vlaanderen bezorgen we bijvoorbeeld ook in Hasselt, Lommel, Sint-Truiden, dus je kunt onze service altijd aanraden aan vrienden en familie! 

Service van Delimeal

Heb je vragen over het bezorgen van eten aan huis in Genk? Bel ons dan op 035 500 500. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u.