Wilt u lekkere en gezonde maaltijden thuis laten bezorgen in Gent? Bij Delimeal bent u aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van ambachtelijke en kwalitatieve Vlaamse maaltijden. Deze maaltijden komen wij bij u thuis bezorgen in Gent. Zo heeft u altijd lekkere maaltijden in huis! Van witloof in kaassaus tot lasagne en gehaktballetjes in tomatensaus. Bestellen kan bij ons zowel online als telefonisch.  

Maaltijden aan huis Gentvoordelen: 

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 115 maaltijden
  • Op authentieke wijze bereid met verse ingrediënten en zonder bewaarmiddelen

Eten thuis laten bezorgen in Gent

Soms heeft u gewoon geen zin of tijd om te koken of om de deur uit te gaan om naar de supermarkt te gaan. Dat begrijpen we bij Delimeal maar al te goed. Daarom bezorgen we de allerlekkerste maaltijden aan huis in Gent, die u lang in de diepvries kunt bewaren. Zo heeft u altijd smakelijke maaltijden bij de hand. Wij bieden meer dan 115 heerlijke – en voornamelijk oer-Vlaamse maaltijden aan, die met liefde en met verse, natuurlijke ingrediënten worden bereid door onze chef-koks. Bij de bereiding gebruiken we veel lokale producten, dus de patatjes komen misschien wel van een boer uit de streek!

Na de bereiding, worden onze maaltijden vliegensvlug ingevroren, waardoor de smaak, de kleur én de voedingswaarden worden behouden. Eens ingevroren, kunnen de maaltijden maanden worden bewaard, zonder dat we hiervoor kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen moeten toevoegen


Bereiding

De door u gekozen maaltijden worden ingevroren bij u thuis bezorgd. U kunt ze daar maanden bewaren en steeds een lekkere, voedzame maaltijd kiezen. Het bereiden van onze maaltijden neemt ook geen tijd in beslag: na slechts een kwartiertje in de microgolfoven (of 45 minuten in de oven) heeft u een warme maaltijd op uw bord. Smakelijk! 

Bestellen via telefoon

Wilt u lekkere maaltijden bestellen bij Delimeal? Naast online bestellen op deze website, bieden wij de mogelijkheden om uw bestelling telefonisch door te geven via 035 500 500. Bij uw eerste bestelling krijgt u van ons een mooi boekje met al onze maaltijden. Zo kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven in plaats van telkens naar de website te gaan.

Speciale wensen

Heeft u bepaalde dieetwensen? Delimeal heeft ook zoutarme- en vetarme maaltijden. U kunt ons altijd even bellen, dan stemmen wij uw maaltijd af op uw wensen. Heb je verder vragen over het bezorgen van eten aan huis in Gent? Neem dan ook contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 12u30 tot 16u.