Ben jij op zoek naar lekkere maaltijden die bij jou aan huis worden bezorgd? Dan ben je bij Delimeal op de juiste plek! Delimeal heeft een uitgebreid assortiment van meer dan 115 smakelijke en kwalitatieve maaltijden. Wij bezorgen eten aan huis in Aalst en omgeving. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod maaltijden, van Vlaamse klassiekers tot lekkere Italiaanse pasta’s.

Maaltijden aan huis Aalst voordelen: 

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 115 maaltijden
  • Op authentieke wijze bereid met verse ingrediënten

Eten thuis laten bezorgen in Leuven

Wilt u eten thuis laten bezorgen, zodat u de deur niet uit moet? Dat begrijpen we maar al te goed. Wat u ook graag eet, in het uitgebreide assortiment van Delimeal vindt u vast waar u die middag of avond zin in heeft. Belangrijk om te weten: bij Delimeal worden al onze maaltijden dagvers gekookt met verse, natuurlijke ingrediënten. Dat zijn daarbij ingrediënten die meestal ook uit de streek komen – recht van de Vlaamse velden, uw bord op. Na het bereiden door onze chef-koks, worden onze maaltijden snel ingevroren om de kleur, smaak en voedingswaarde te behouden. En hiervoor gebruiken we geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen! 

Bereiding

Onze service, die eten aan huis in Leuven levert, bezorgt de maaltijden ingevroren. Hierdoor kunt u onze maaltijden nog maanden makkelijk in de diepvries bewaren. Zo heeft u altijd een lekkere, voedzame maaltijd bij de hand. Onze maaltijden kunnen makkelijk in een kwartiertje worden opgewarmd in de microgolfoven of drie kwartier in de oven. Wilt u ook maaltijden aan huis in Leuven? Vul dansnel uw online winkelkarretje met heerlijke gerechten. 

Bestellen via de telefoon

Naast online bestellen via deze website, bieden wij ook de mogelijkheid om uw bestelling telefonisch door te geven via: 035 500 500. Bij uw eerste bestelling krijgt u van ons een boekje waar alle Delimeal maaltijden in staan. Zo kunt u uw bestelling gemakkelijk telefonisch doorgeven.


Assortiment maaltijden aan huis in Leuven

Bij Delimeal bieden we een uitgebreid aanbod aan vriesverse maaltijden aan, van soepen tot hoofdgerechten en desserts. Zo kunt u heerlijke Vlaamse dagelijkse kost zoals witloof met ham en kaassaus en puree, blinde vink met erwten of vol-au-vent kopen, maar evengoed kunt u bijvoorbeeld Italiaanse pasta’s kiezen. En wist u dat we ook dieetmaaltijden in ons assortiment hebben, zoals zoutarme en gemalen gerechten?

Eten aan huis in Leuven en omgeving

Wij leveren maaltijden aan huis in Leuven op een vaste dag. Deze kunt u vinden als u uw postcode invult bij onze postcodechecker, links op de homepage. Wist u dat we in heel Vlaanderen eten aan huis bezorgen? In Vlaams-Brabant leveren we onder andere ook in Aarschot, Dilbeek en Keerbergen. U kunt dus onze maaltijden ook aanraden aan uw familie en vrienden die in de streek wonen.  

Speciale wensen

Heeft u bepaalde dieetwensen? Delimeal heeft ook zoutarme- en vetarme maaltijden. U kunt ons altijd even bellen, dan stemmen wij uw maaltijd af op uw wensen. Heeft u verder vragen over het bezorgen van eten aan huis in Leuven? Neem dan ook contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 12u30 tot 16u.