Maaltijden aan huis Mechelen

Bent u opzoek naar een maaltijdservice waarmee u eten aan huis kunt laten bezorgen in Mechelen? Dan zit u goed bij Delimeal. Wij leveren maaltijden aan huis in Mechelen en omgeving. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment van meer dan 115 heerlijke maaltijden; allemaal ambachtelijk bereid met super verse ingrediënten. Met Delimeal heeft u altijd lekkere en kwalitatieve vriesverse maaltijden in huis. Deze maaltijden kunt u ten allen tijde makkelijk opwarmen. Uw vaste bezorger komt deze maaltijden bij u aan huis bezorgen in Mechelen. Wilt u maaltijden aan huis in Mechelen laten bezorgen? Vul dan snel uw winkelkarretje met heerlijke maaltijden!

Benieuwd geworden naar onze maaltijden? Bekijk dan hieronder ons assortiment door op een categorie te klikken.

Maaltijden aan huis Mechelen voordelen: 

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 115 maaltijden
  • Op authentieke wijze bereid met verse ingrediënten en zonder bewaarmiddelen

Eten thuis laten bezorgen in Mechelen

Soms heeft u geen tijd of zin om boodschappen te doen en te koken. Dan is het heel fijn om een aantal lekkere maaltijden in huis te hebben. Delimeal biedt hiervoor de ideale oplossing: wij leveren vriesverse maaltijden aan huis in Mechelen. Deze maaltijden kunt u gemakkelijk bewaren in de diepvries. Ons grote assortiment bestaat uit lekkere en kwalitatieve maaltijden bereid met verse ingrediënten. De heerlijke maaltijden van Delimeal kunt u lang bewaren. De reden hiervan is dat ze na bereiding erg snel worden ingevroren. Op deze manier worden de voedingswaarden bewaard, maar blijft ook de smaak en kleur intact. Bovendien hoeven we geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toe te voegen bij dit proces; iets wat wel regelmatig gebeurt bij koelverse maaltijden. Kies dus voor vriesvers en vul snel uw winkelkarretje met onze gerechten. Wat dacht u van een kippenbout met appelmoes en puree of macaroni met ham en kaassaus? Onze maaltijden aan huis Mechelen service brengt deze dan tot aan uw deur!

Hoe bereiden?

Onze service, die eten aan huis in Mechelen bezorgd, levert de maaltijden ingevroren tot aan uw voordeur. Stop ze snel in uw diepvries en u kunt ze nog maanden bewaren! Het bereiden van Delimeal maaltijden neemt ook geen tijd in beslag: na amper een kwartiertje in de microgolfoven (of 45 minuten in de oven) heeft u een lekkere warme maaltijd op uw bord. Laat het u smaken!

STAP 1

Kies een maaltijd

uit de diepvries.

STAP 2

Verwarm de maaltijd

in een oven of microgolf.

STAP 3

Verwijder de folie

na het verwarmen.

STAP 4

Werk eventueel af

met wat verse ingrediënten.


Bestellen via de telefoon

Naast online bestellen via deze website, bieden wij ook de mogelijkheid om uw bestelling telefonisch door te geven via: 035 500 500. Bij uw eerste bestelling krijgt u van ons een boekje waar alle Delimeal maaltijden in staan. Zo kunt u uw bestelling gemakkelijk telefonisch doorgeven.

Eten aan huis in Mechelen en omgeving

Wist u dat wij in heel Vlaanderen eten aan huis bezorgen? In Oost-Vlaanderen leveren we bijvoorbeeld ook in Turnhout, Herentals en Geel, Dus vrienden en familie in de buurt kunnen ook gebruik maken van onze maaltijdservice! 

Speciale wensen

Heeft u bepaalde dieetwensen? Delimeal heeft ook zoutarme- en vetarme maaltijden. U kunt ons altijd even bellen, dan stemmen wij uw maaltijd af op uw wensen. Heb je verder vragen over het bezorgen van eten aan huis in Mechelen? Neem dan ook contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u.