Maaltijden aan huis Ninove

Ben je op zoek naar lekkere maaltijden die handig bij je thuis worden bezorgd? Dan heb je de juiste website gevonden! Bij Delimeal bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 115 smakelijke en kwalitatieve maaltijden. Deze maaltijden komen wij gewoon bij je thuis bezorgen in Ninove; uiteraard volgen we de laatste coronamaatregelen. Van Vlaamse klassiekers tot lekkere Italiaanse pasta’s, welk eten laat je aan huis bezorgen? 

Maaltijden aan huis Ninove 

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 115 maaltijden
  • Op authentieke wijze bereid met verse ingrediënten en zonder bewaarmiddelen

Eten thuis laten bezorgen in Ninove

Vind je het geen fijn gevoel om in de huidige tijd naar de supermarkt te gaan? Of vind je het gewoon handig om wat maaltijden bij de hand te hebben, als je eens niet wilt koken? Dan biedt Delimeal de ideale oplossing: wij bezorgen vriesverse maaltijden aan huis in Ninove, die je makkelijk maanden kunt bewaren in de diepvries. We bieden een groot assortiment aan lekkere, kwalitatieve maaltijden aan, die met verse ingrediënten worden bereid. Vaak halen we deze verse ingrediënten zelfs uit de streek, dus de wortelen die onze chef-koks koken, kunnen best bij je uit de streek komen! 

De reden dat u onze heerlijke maaltijden zo lang kunt bewaren, is omdat ze na de bereiding erg snel worden ingevroren. Zo worden de voedingswaarden bewaard, maar blijft ook de smaak en de kleur intact. Bovendien hoeven we geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toe te voegen bij dit proces; iets wat wel gebeurt bij koelverse maaltijden. Kies dus voor vriesvers en vul snel je winkelkarretje met onze gerechten. Wat dacht je van een kippenbout met appelmoes en puree of macaroni met ham en kaassaus? Onze maaltijden aan huis Ninove-service brengt deze dan tot aan jouw deur! 

Ons eten aan huis in Ninove makkelijk opwarmen

Onze service, die eten aan huis in Ninove bezorgt, bezorg je maaltijden ingevroren. Stop ze snel in je diepvries en je kunt ze nog maanden bewaren! Als je honger hebt, kan je de maaltijden van Delimeal snel en makkelijk opwarmen; na slechts een kwartiertje in de microgolfoven (of 45 minuten in de oven) kan je al genieten van een lekkere, warme maaltijd. Laat het je smaken! 

Ons assortiment maaltijden aan huis in Ninove

Wil je eten thuis laten bezorgen in Ninove? Dan hebben we goed nieuws: wij bieden meer dan 115 overheerlijke maaltijden aan, waaronder veel Vlaamse klassiekers. Wat dacht je van vol-au-vent met puree of vleesbrood met krieken? Ook als je graag gerechten uit de wereldkeuken lust, dan zit je goed bij Delimeal. We bieden bijvoorbeeld verschillende lekkere pasta’s aan. Mocht je specifieke dieetwensen hebben, dan kunnen we je ook helpen. Zo bieden we ook zoutarme en gemalen gerechten aan. Heb je al beslist welke maaltijden je laat bezorgen door onze maaltijden aan huis in Ninove-service? 

Wanneer jouw maaltijden aan huis in Ninove worden bezorgd

Wij bezorgen onze maaltijden in heel Vlaanderen, maar de bezorgdag is afhankelijk van de streek waar je woont. Op onze homepage kan je links een postcodechecker vinden. Vul hier je postcode in om te zien op welke dag we bij je maaltijden aan huis bezorgen. Je kunt zowel op onze website je bestelling plaatsen als dit telefonisch doen. Bel ons hiervoor op het  nummer 035 500 500. 

Eten aan huis in Ninove en omgeving

Wist je dat wij in heel Vlaanderen eten aan huis bezorgen? In de provincie West-Vlaanderen bezorgen we bijvoorbeeld ook in Oudenaarde, Gent, Geraardsbergen, dus je kunt onze service altijd aanraden aan vrienden en familie! 

Service van Delimeal

Heb je vragen over het bezorgen van eten aan huis in Ninove? Bel ons dan op 035 500 500. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u.