Maaltijden aan huis Oudenaarde

Ben je op zoek naar lekkere maaltijden die handig bij je thuis worden geleverd? Dan heb je de juiste website gevonden! Bij Delimeal bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 115 smakelijke en kwalitatieve maaltijden. Deze maaltijden komen wij gewoon bij u thuis bezorgen in Oudenaarde; Van Vlaamse klassiekers tot lekkere Italiaanse pasta’s, welk eten laat jij aan huis bezorgen? 

Maaltijden aan huis Oudenaarde 

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 115 maaltijden
  • Op authentieke wijze bereid met verse ingrediënten en zonder bewaarmiddelen

Eten thuis laten bezorgen in Oudenaarde

Wil je eten thuis laten bezorgen, zodat je de deur niet uit moet? Dat begrijpen we maar al te goed. Wat je ook graag eet, in het uitgebreide assortiment van Delimeal vind je vast waar je die middag of avond zin in heeft. Belangrijk om te weten: bij Delimeal worden al onze maaltijden dagvers gekookt met verse, natuurlijke ingrediënten. Dat zijn daarbij ingrediënten die meestal ook uit de streek komen – recht van de Vlaamse velden, uw bord op. Na het bereiden door onze chef-koks, worden onze maaltijden snel ingevroren om de kleur, smaak en voedingswaarde te behouden. En hiervoor gebruiken we geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen! 

Onze service, die eten aan huis in Oudenaarde levert, bezorgt de maaltijden ingevroren. Hierdoor kunt u onze maaltijden nog maanden makkelijk in de diepvries bewaren. Zo heb je altijd een lekkere, voedzame maaltijd bij de hand. Onze maaltijden kunnen makkelijk in een kwartiertje worden opgewarmd in de microgolfoven of drie kwartier in de oven. Wil je ook maaltijden aan huis in Oudenaarde? Vul dan snel uw online winkelkarretje met heerlijke gerechten. 

Ons assortiment maaltijden aan huis in Oudenaarde

Bij Delimeal bieden we een uitgebreid aanbod aan vriesverse maaltijden aan, van soepen tot hoofdgerechten en desserts. Zo kunt u heerlijke Vlaamse dagelijkse kost zoals witloof met ham en kaassaus en puree, blinde vink met erwten of vol-au-vent kopen, maar evengoed kan je bijvoorbeeld Italiaanse pasta’s kiezen. En wist je dat we ook dieetmaaltijden in ons assortiment hebben, zoals zoutarme en gemalen gerechten? Het eten aan huis dat wij bezorgen in Oudenaarde is allemaal met heel veel liefde bereid en dat kunt je smaken! 

Wanneer je maaltijden aan huis in Oudenaarde worden bezorgd

Wij bezorgen maaltijden aan huis in Oudenaarde op een vaste dag. Deze kan je vinden als je jouw postcode invult bij onze postcodechecker, links op de homepage. Er zijn verschillende manieren om je bestelling te plaatsen. Zo kan je jouw online winkelkarretje vullen of telefonisch contact met ons opnemen om je bestelling door te geven. 

Eten aan huis in Oudenaarde en omgeving

Wist je dat we in heel Vlaanderen eten aan huis bezorgen? In Oost-Vlaanderen leveren we onder andere ook in Ninove, Lokeren en Gent. Je kunt dus onze maaltijden ook aanraden aan je familie en vrienden die in de streek wonen. 

Service van Delimeal

Heb je vragen over het bezorgen van eten aan huis in Oudenaarde? Bel ons dan op 035 500 500. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u.