De Dagelijkse Keuken

Runderlapje in béarnaisesaus met bloemkool en rösti’s

Artikelnummer: 51.67
3 reviews
 8,19

Een klassieker! Een sappig runderlapje overgoten met romige béarnaisesaus, geserveerd met zachte bloemkool en knapperige rösti’s.

Op voorraad

  • Gluten
  • Melk
  • Selder
  • Lactose

Gewicht

480 g

Voedingswaarden (per 100g)

Energetische waarde KJ
383
Energetische waarde KCal
92
Eiwitten
4.5
Koolhydraten
8.9
Suikers
1.7
Vetten
3.9
Verzadigde vetten
1.1
Natrium
0.31
Zout
0.77

Bereiding

Bereidingstijd microwave
10-12 min
Wattage microwave
900 Watt
Temperatuur heteluchtoven
160°C
Tijd heteluchtoven
40-45 min

Allergenen

  • Gluten Gluten
  • Melk Melk
  • Selder Selder
  • Lactose Lactose

Ingrediënten

Bloemkool 30%, rösti 25% (aardappel, zonnebloemolie, zout, dextr, uienpoeder, emulgator: hydroxypropylmethylcellulose, peper), water, runderlapje 16% (rundvl, water, gemodificeerd zetmeel, zetmeel, zout, tomatenpdr, suiker, uienpdr, gistextract, natuurlijk aroma, kruiden en specerijen, gekarameliseerde suiker, gerookt paprikapdr, rode paprika olie, azijnpdr, gehydrolyseerd mais eiwit), dragon azijn (wittewijnazijn, dragonaroma, conserveermiddel: kaliumdisulfiet), boter (MELK), sjalotten, magereMELKpdr, gemodificeerd zetmeel, TARWEbloem, plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, in wisselende verhoudingen), dragon 0,5%, zetmeel, LACTOSE, maltodextrine, natuurlijk aroma, dextrose, kippenvet en -vlees, uien, wortelen, groente-extracten (SELDERIJ, uien, tomaten, wortelen), uienpdr, knoflook, suiker, zout, specerijen.

Reviews

  • deze saus hoort bij vis voor mij , niet bij vlees. Jammer

  • Filip U.

    ziet er heerlijk uit, enkel die béarnaisesaus, houd me tegen… echt wel spijtig!

  • Guido D.

    In de Franse keuken wordt béarnaise saus normaal geserveerd bij vlees. Choronsaus is een variant van de béarnaise, die ook bij vis en Sint-Jacobsschelpen wordt gegeven.

Schrijf je review