De Gemalen Keuken

Varkensvlees in jus met sperziebonen en aardappelpuree

Artikelnummer: 57.01
 8,19

Varkensvlees met sperziebonen en aardappelpuree.

Op voorraad

  • Gluten
  • Melk
  • Selder
  • Lactose
  • Eieren

Gewicht

500 g

Voedingswaarden (per 100g)

Energetische waarde KJ
414
Energetische waarde KCal
99
Eiwitten
5
Koolhydraten
6.3
Suikers
1.4
Vetten
5.6
Verzadigde vetten
1.5
Natrium
0.21
Zout
0.53

Bereiding

Bereidingstijd microwave
10-12 min
Wattage microwave
750 Watt
Temperatuur heteluchtoven
150°C
Tijd heteluchtoven
40-45 min

Allergenen

  • Gluten Gluten
  • Melk Melk
  • Selder Selder
  • Lactose Lactose
  • Eieren Eieren

Ingrediënten

Sperziebonen 32%, aardappelen 22%, water, varkensvlees 16%, koolzaadolie, volleMELKpoeder, uien, EIgeel, zout, gemodificeerd zetmeel, bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, kleurst: karamel, kruiden en specerijen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf je review