Onze prijzen

Onze prijzen zijn scherp en geven je de beste kwaliteitsverhouding in de markt. Je zult mogelijk voordeligere aanbieders kunnen vinden hoewel je dan goed zal moeten kijken hoeveel je krijgt voor je geld om een correcte vergelijking te kunnen maken. De meeste aanbieders laten namelijk zeer handig het gewicht van de maaltijd achterwege. Bij ons weet je bij ieder gerecht wat en hoeveel je krijgt en kan je à la carte je eigen maaltijdbox samenstellen voor een prijs die transparant is en blijft én stukken lager is dan elders.

Hoe kan dat dan? Het is eenvoudig: Een bakje tomaten kost nu eenmaal veel meer per kilo dan een oplegger vol met tomaten. Idem voor kipfilets, runderrollade of rijst om maar iets te noemen. Voeg daar nog een uiterst efficiënt kook en inpakproces aan toe en je hebt een antwoord op de vraag “hoe kunnen ze het er voor doen?”. Bovendien is ons (sinds 52 jaar) beproefde proces van koken en onmiddellijk invriezen niet enkel veel gezonder maar ook een stuk goedkoper dan werken met ongezonde en dure bewaarmiddelen.

Tot slot, wij houden het altijd transparant voor de klant: GEEN abonnementen, GEEN bezorgkosten of andere verborgen kosten. Een (h)eerlijke maaltijd voor een eerlijke prijs. En altijd is de twaalfde gratis. Dus ook als je er 36 tegelijk wil bestellen betaal je er maar 33. Dat is wat wij No nonsens noemen!