Interview met een nieuwe medewerker!

Vandaag zetten we een nieuwe medewerker in de kijker! Babette is een nieuw gezicht in onze marketingafdeling. We stelden haar een paar vragen om zo een kijkje te nemen in haar ervaring bij Delimeal.

“Zeker! Mijn eerste dag was een fijne kennismaking. Bij aankomst werd ik hartelijk begroet door alle collega’s die ik ontmoette. Ik kreeg een rondleiding door de keuken, leerde de dagelijkse gang van zaken kennen en ontmoette verschillende teamleden die me vriendelijk verwelkomden. Deze eerste kennismaking gaf me meteen een positief gevoel en het vertrouwen dat ik hier op mijn plek was.”

“Ik werd voorgesteld door het interimkantoor, dat een goede match zag tussen mijn profiel en de behoeften van Delimeal. Na mijn kennismaking met het team en een gesprek over de functie, bevestigde de positieve ontvangst door het team mijn gevoel dat Delimeal een goede plek voor me was.”

“Zeker! Ik verveel me geen moment. De diversiteit aan taken en uitdagingen houdt mijn werk interessant en boeiend. Ik kan me volledig inzetten zonder mijn aandacht te verliezen.”

“Het team heeft me hartelijk ontvangen en me goed geholpen om mijn weg te vinden binnen het bedrijf. Iedereen was bereid om vragen te beantwoorden en me te ondersteunen. Dat heeft mijn integratie bij Delimeal echt vergemakkelijkt.”

“Absoluut! We hebben een goede band en kunnen goed met elkaar opschieten. Er heerst een prettige sfeer waarin we openlijk kunnen communiceren en samenwerken en ook wel eens kunnen lachen, wat bijdraagt aan een positieve werkomgeving.”

“Momenteel focus ik me op mijn huidige taken en blijf ik leren en blijf ik ervaringen opdoen binnen mijn rol. Op termijn zou ik misschien wel willen doorgroeien, maar voorlopig is dat nog een ver-van-mijn-bed-show ;)”