Maaltijden aan huis Antwerpen


Op zoek naar een maaltijdbezorger in Antwerpen die gezonde maaltijden aan huis bezorgt? Dan ben je bij Delimeal aan het juiste adres. Wij koken elke dag meer dan 100 verschillende maaltijden, speciaal afgestemd op jouw wensen en aan huis bezorgd in Antwerpen. We bezorgen de maaltijden vriesvers bij jou thuis. Zo blijven de smaak-, kleur- en voedingsstoffen perfect bewaard en ben je verzekerd van lekkere en gezonde maaltijden. De bezorging is helemaal gratis. Bestellen kan zowel online als telefonisch. Benieuwd geworden naar onze maaltijden? Bekijk dan hieronder ons assortiment door op een categorie te klikken.

Maaltijden aan huis Antwerpen voordelen:

Ben je op zoek naar een bezorgservice die gezonde maaltijden aan huis in Antwerpen bezorgt? Kies dan voor Delimeal! Onze maaltijden aan huis zijn in vele steden te bestellen. Daarnaast geniet je van enkele andere voordelen:

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 115 maaltijden
  • Op authentieke wijze bereid met verse ingrediënten en zonder bewaarmiddelen

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan lekkere gerechten. Van Belgische klassiekers tot verrassende wereldgerechten, smakelijke soepen en zalige desserts. Echt iedereen kan zijn smaak vinden in ons menu. Ook als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor ouderen zijn onze gerechten de uitkomst. Wil je maaltijden aan huis in Antwerpen bestellen? Ontdek ons assortiment en bestel direct! Of probeer eerst onze proefbox met zes overheerlijke maaltijden.

Ontdek Delimeal!

Wij bieden een breed assortiment van vriesverse maaltijden aan huis in Antwerpen. Van dagelijkse maaltijden tot vegetarische-, en dieetmaaltijden. Je warmt ze super snel op in de microgolfoven of traditionele oven. De recepten van onze gerechten worden ontwikkeld door onze chefs met een passie voor eten, in samenspraak met onze voedingsdeskundigen.

Dagelijks koken onze ervaren koks de recepten op authentieke wijze om lekkere, gezonde en vooral verse maaltijden aan huis te bereiden. Bij Delimeal kiezen we er bewust voor om zonder bewaar-, geur-, kleur-, en smaakstoffen te koken. Om de versheid van de maaltijd te kunnen garanderen worden de maaltijden meteen diepgevroren. Met deze diepvriestechniek worden de voedingswaarden, smaak en textuur optimaal bewaard en zijn toevoegingen overbodig. Kies voor de maaltijden aan huis in Antwerpen van Delimeal!

Voor wie?

Onze maaltijden aan huis zijn geschikt voor iedereen. Of je nu voor een grote groep maaltijden nodig hebt, zelf een dag geen zin hebt om te koken of iemand kent die zelf niet meer in staat is om te koken, Delimeal is er voor iedereen. Zo zijn onze maaltijden geschikt voor het onderwijs, voor bedrijven, voor ouderen, voor de horeca en ook voor zorginstellingen. Ook als je bepaalde dieetwensen hebt kun je dat doorgeven, dan stemmen wij jouw maaltijd af op jouw wensen. Je vindt in ons assortiment ook maaltijden voor specifieke dieetwensen. Ontdek ons assortiment en bestel eenvoudig online.

Hoe bereiden?

Onze service, die maaltijden aan huis bezorgd, levert de door jouw gekozen maaltijden ingevroren tot aan jouw voordeur. Stop ze snel in je diepvries en je kunt ze nog maanden bewaren. Het bereiden van Delimeal maaltijden neemt ook geen tijd in beslag: na amper een kwartiertje in de microgolfoven (of 45 minuten in de oven) heb je een lekkere warme maaltijd op je bord. Laat het je smaken!

STAP 1

Kies een maaltijd

uit de diepvries.

STAP 2

Verwarm de maaltijd

in een oven of microgolf.

STAP 3

Verwijder de folie

na het verwarmen.

STAP 4

Werk eventueel af

met wat verse ingrediënten.

Maaltijden aan huis Antwerpen bestellen via telefoon

Naast online bestellen van jouw maaltijden aan huis in Antwerpen bieden wij de mogelijkheid om jouw bestelling telefonisch door te geven. Bij jouw eerste bestelling krijg je van ons een mooi boekje met al onze maaltijden. Zo kun je jouw bestelling telefonisch doorgeven in plaats van telkens naar de website te gaan. Bestel jouw maaltijden aan huis Antwerpen eenvoudig online!

Een verse maaltijd in 4 stappen

STAP 1

Stel een box samen

van minimum 6 vriesverse maaltijden uit ons menu.

STAP 2

Wij koken voor u

onze heerlijke ready to heat maaltijden.

STAP 3

Wij bezorgen gratis

tot bij jou thuis én minstens één keer per week.

STAP 4

Verwarm en geniet

van je maaltijd. Smakelijk!

Speciale wensen

Heb je bepaalde dieetwensen? Delimeal heeft ook zoutarme- en vetarme maaltijden. Je kunt ons altijd even bellen, dan stemmen wij jouw maaltijd af op jouw wensen. Heb je verder vragen over het bezorgen van eten aan huis in Antwerpen? Neem dan ook contact met ons op.

Maaltijden aan huis omgeving Antwerpen

Delimeal bezorgt gezonde maaltijden aan huis in heel Vlaanderen, zo ook in Antwerpen en omstreken. Op welke dag onze maaltijden worden bezorgd, is afhankelijk van waar je woont. Klik hieronder op de naam van jouw stad of gemeente om te lezen vóór welke dag je moet bestellen en op welke dag onze vriesverse maaltijden dan bezorgd worden.

Heb je een vraag voor ons? Bel ons dan op 035 500 500. of stuur een mail naar info@delimeal.be.

Maaltijden aan huis Brasschaat, Maaltijden aan huis Duffel, Maaltijden aan huis Geel, Maaltijden aan huis Heist-op-den-Berg, Maaltijden aan huis Herentals, Maaltijden aan huis Lier, Maaltijden aan huis Mechelen, Maaltijden aan huis Mol, Maaltijden aan huis Turnhout

Service van Delimeal

Wil je gebruik maken van onze maaltijden aan huis in Antwerpen? Bestel dan jouw maaltijden en vul jouw gewenste bezorgmoment in. Wij zullen kwalitatieve gerechten verzorgen aansluitend op jouw wensen.

Heb je nog vragen over onze diepvries maaltijden aan huis? Dan kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Via 035 500 500. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u.