Maaltijden aan huis Antwerpen


Op zoek naar een maaltijdbezorger in Antwerpen die gezonden maaltijden aan huis bezorgd? Dan bent u bij Delimeal aan het juiste adres. Wij koken elke dag meer dan 100 verschillende maaltijden, speciaal afgestemd op uw wensen en aan huis bezorgd in Antwerpen. We bezorgen de maaltijden vriesvers bij u thuis. Zo blijven de smaak-, kleur- en voedingsstoffen perfect bewaard en bent u verzekerd van lekkere en gezonde maaltijden. De bezorging is helemaal gratis. Bestellen kan zowel online als telefonisch. Benieuwd geworden naar onze maaltijden?
Bekijk dan hieronder ons assortiment door op een categorie te klikken.

Maaltijden aan huis Antwerpen voordelen:

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 115 maaltijden
  • Op authentieke wijze bereid met verse ingrediënten en zonder bewaarmiddelen

Hoe bereiden?

Onze service, die maaltijden aan huis bezorgd, levert de door jouw gekozen maaltijden ingevroren tot aan jouw voordeur. Stop ze snel in je diepvries en je kunt ze nog maanden bewaren. Het bereiden van Delimeal maaltijden neemt ook geen tijd in beslag: na amper een kwartiertje in de microgolfoven (of 45 minuten in de oven) heb je een lekkere warme maaltijd op je bord. Laat het je smaken!

STAP 1

Kies een maaltijd

uit de diepvries.

STAP 2

Verwarm de maaltijd

in een oven of microgolf.

STAP 3

Verwijder de folie

na het verwarmen.

STAP 4

Werk eventueel af

met wat verse ingrediënten.

Bestellen via telefoon

Naast online bestellen bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling telefonisch door te geven. Bij uw eerste bestelling krijgt u van ons een mooi boekje met al onze maaltijden. Zo kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven in plaats van telkens naar de website te gaan.

Een verse maaltijd in 4 stappen

STAP 1

Stel een box samen

van minimum 6 vriesverse maaltijden uit ons menu.

STAP 2

Wij koken voor u

onze heerlijke ready to heat maaltijden.

STAP 3

Wij bezorgen gratis

tot bij jou thuis én minstens één keer per week.

STAP 4

Verwarm en geniet

van je maaltijd. Smakelijk!

Speciale wensen

Heeft u bepaalde dieetwensen? Delimeal heeft ook zoutarme- en vetarme maaltijden. U kunt ons altijd even bellen, dan stemmen wij uw maaltijd af op uw wensen. Heb je verder vragen over het bezorgen van eten aan huis in Antwerpen? Neem dan ook contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 12u30 tot 16u.