Maaltijden aan huis Hasselt

Ben je op zoek naar een maaltijdservice aan huis in Hasselt? Wij leveren maaltijden aan huis in Hasselt en omgeving. Delimeal heeft een uitgebreid assortiment van wel meer dan 115 smakelijke en kwalitatieve maaltijden. Alle maaltijden worden ambachtelijk bereid met verse ingrediënten. Met Delimeal heb je altijd lekkere en kwalitatieve vriesverse maaltijden in huis, die je op ieder gewenst moment gemakkelijk kunt opwarmen. Wil je ook maaltijden aan huis in Hasselt laten bezorgen? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment en vul jouw winkelmandje met onze heerlijke maaltijden!


Maaltijden aan huis Hasselt voordelen

Ben je op zoek naar een bezorgservice die gezonde maaltijden aan huis in Hasselt bezorgt? Kies dan voor Delimeal! Onze maaltijden aan huis zijn in vele steden te bestellen, waaronder Hasselt. Jouw maaltijden worden op een vaste bezorgdag door een vaste bezorger aan huis geleverd. Daarnaast kent onze service enkele andere voordelen:

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 115 maaltijden
  • Op authentieke wijze bereid met verse ingrediënten en zonder bewaarmiddelen

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan lekkere gerechten. Van Belgische klassiekers tot verrassende wereldgerechten, smakelijke soepen en leuke desserts. Echt iedereen kan zijn smaak vinden in ons menu. Ook als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor ouderen zijn onze gerechten de uitkomst. Wil je maaltijden aan huis in Hasselt bestellen? Bekijk dan hieronder ons assortiment door op een categorie te klikken Of probeer eerst onze proefbox met zes overheerlijke maaltijden.


Eten thuis laten bezorgen in Hasselt

Vind je het handig om maaltijden in huis te hebben, als je eens niet wilt koken? Dan biedt Delimeal de ideale oplossing. Wij bezorgen vriesverse maaltijden aan huis in Hasselt. Deze maaltijden kun je maanden bewaren in de diepvries. Wat je ook graag eet, in ons uitgebreide assortiment vind je vast een lekkere maaltijd! Al onze maaltijden worden dagvers gekookt met verse en natuurlijke ingrediënten. Vaak halen we deze verse ingrediënten zelfs uit de streek, de wortelen die onze chef-koks koken, kunnen dus bij jou uit de buurt komen!

De reden dat je onze heerlijke maaltijden zo lang kunt bewaren, is omdat ze na de bereiding erg snel worden ingevroren. Zo worden de voedingswaarden bewaard, maar blijft ook de smaak en de kleur intact. Bovendien hoeven we geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toe te voegen bij dit proces; iets wat wel gebeurt bij koelverse maaltijden. Kies dus voor vriesvers en vul snel je winkelkarretje met onze gerechten. Wat dacht je van een kippenbout met groentenkrans en puree of macaroni met ham en kaassaus? Onze maaltijden aan huis Hasselt-service brengt deze dan tot aan jouw deur!


Voor wie?

Onze maaltijden aan huis zijn geschikt voor iedereen. Of je nu voor een grote groep maaltijden nog hebt, zelf een dag geen zin hebt om te koken of iemand kent die zelf niet meer in staat is om te koken, Delimeal is er voor iedereen. Zo zijn onze maaltijden geschikt voor het onderwijs, voor bedrijven, voor ouderen, voor de horeca en ook voor zorginstellingen. Ook als je bepaalde dieetwensen hebt kun je dat doorgeven, dan stemmen wij jouw maaltijd af op jouw wensen. Je vindt in ons assortiment ook maaltijden voor specifieke dieetwensen. Ontdek ons assortiment en bestel eenvoudig online.


In zeer korte tijd een gezonde maaltijd op tafel

Onze service, die maaltijden aan huis bezorgt, levert de door jou gekozen maaltijden ingevroren tot aan jouw voordeur. Stop ze snel in de diepvries en je kunt ze nog maanden bewaren. Het bereiden van Delimeal maaltijden neemt ook geen tijd in beslag: na slechts een kwartiertje in de microgolfoven (of 45 minuten in de oven) kun je al genieten van een lekkere, warme maaltijd. Laat het je smaken!

Maaltijden aan huis in Hasselt bestellen via de telefoon

Bij Delimeal heb je de mogelijkheid (naast online bestellen), om jouw bestelling telefonisch door te geven via: 035 500 500. Bij je eerste bestelling krijg je van ons een catalogus waar alle Delimeal maaltijden in terug te vinden zijn. Zo kun je jouw bestelling gemakkelijk telefonisch doorgeven.

Eten aan huis in Hasselt en omgeving

Wist je dat wij in heel Vlaanderen eten aan huis bezorgen? Ook de provincie Limburg leveren we onze gerechten. Je kunt onze service dus altijd aanraden aan vrienden en familie! Op welke dag er wordt bezorgd, is afhankelijk van waar je woont. Klik hieronder op de naam van jouw stad of gemeente om te lezen vóór welke dag je moet bestellen en op welke dag onze maaltijden aan huis worden bezorgd.

Maaltijden aan huis Genk, Maaltijden aan huis Lommel, Maaltijden aan huis Sint-Truiden, Maaltijden aan huis Tongeren

Speciale wensen

Heb je bepaalde dieetwensen? Delimeal heeft ook zoutarme- en vetarme maaltijden. Je kunt ons altijd even bellen, dan stemmen wij jouw dieet maaltijd af op jouw wensen. Heb je verder vragen over het bezorgen van eten aan huis in Hasselt? Neem dan ook contact met ons op.

Service van Delimeal

Wil je gebruik maken van onze maaltijden aan huis in Hasselt? Bestel dan jouw maaltijden en vul jouw gewenste bezorgmoment in. Wij zullen kwalitatieve gerechten verzorgen aansluitend op jouw wensen.

Heb je nog vragen over onze diepvriesmaaltijden aan huis? Dan kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Via 035 500 500. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u.