Maaltijden aan huis Hasselt

Bent u op zoek naar een maaltijdservice aan huis? Wij leveren maaltijden aan huis in Hasselt en omgeving. Delimeal heeft een uitgebreid assortiment van wel meer dan 115 smakelijke en kwalitatieve maaltijden. Alle maaltijden worden ambachtelijk bereid met verse ingrediënten. Met Delimeal heeft u altijd lekkere en kwalitatieve vriesverse maaltijden in huis, die u ten alle tijden gemakkelijk kunt opwarmen. Wilt u ook maaltijden aan huis in Hasselt laten bezorgen? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment en vul uw winkelmandje met heerlijke maaltijden!

Maaltijden aan huis Hasselt voordelen:

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 115 maaltijden
  • Op authentieke wijze bereid met verse ingrediënten en zonder bewaarmiddelen

Benieuwd geworden naar onze maaltijden? Bekijk dan hieronder ons assortiment door op een categorie te klikken.


Eten thuis laten bezorgen in Hasselt

   
Vindt u het handig om maaltijden in huis te hebben, als u eens niet wilt koken? Dan biedt Delimeal de ideale oplossing. Wij leveren vriesverse maaltijden aan huis in Hasselt. Deze maaltijden kunt u maanden bewaren in de diepvries. Wat u ook graag eet, in ons uitgebreide assoritment vindt u vast een lekkere maaltijd! Al onze maaltijden worden dagvers gekookt met verse en natuurlijke ingrediënten. Vaak halen we deze verse ingrediënten zelfs uit de streek, de wortelen die onze chef-koks koken, kunnen dus bij u uit de buurt komen!

De reden dat u onze heerlijke maaltijden zo lang kunt bewaren, is omdat ze na de bereiding erg snel worden ingevroren. Zo worden de voedingswaarden bewaard, maar blijft ook de smaak en de kleur intact. Bovendien hoeven we geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toe te voegen bij dit proces; iets wat wel gebeurt bij koelverse maaltijden. Kies dus voor vriesvers en vul snel uw winkelkarretje met onze gerechten. Wat dacht u van een kippenbout met groentenkrans s en puree of macaroni met ham en kaassaus? Onze maaltijden aan huis Hasselt-service brengt deze dan tot aan uw deur! 

Bereiding

Onze service, die maaltijden aan huis bezorgd, levert de door u gekozen maaltijden ingevroren tot aan uw voordeur. Stop ze snel in uw diepvries en u kunt ze nog maanden bewaren. Het bereiden van Delimeal maaltijden neemt ook geen tijd in beslag: na slechts een kwartiertje in de microgolfoven (of 45 minuten in de oven) kunt u al genieten van een lekkere, warme maaltijd. Laat het u smaken!

Bestellen via de telefoon


Bij Delimeal heeft u de mogelijkheid (naast online bestellen), om uw bestelling telefonisch door te geven via:  035 500 500. Bij uw eerste bestelling krijgt u van ons een catalogus waar alle Delimeal maaltijden in terug te vinden zijn. Zo kunt u uw bestelling gemakkelijk telefonisch doorgeven. 

Eten aan huis in Hasselt en omgeving

Wist u dat wij in heel Vlaanderen eten aan huis bezorgen? In de provincie Limburg leveren we bijvoorbeeld ook in Genk, Lommel en Tongeren, dus u kunt onze service altijd aanraden aan vrienden en familie!

Speciale wensen

Heeft u bepaalde dieetwensen? Delimeal heeft ook zoutarme- en vetarme maaltijden. U kunt ons altijd even bellen, dan stemmen wij uw maaltijd af op uw wensen.

Heeft u vragen over het bezorgen van eten aan huis in Hasselt? Bel ons dan op 

035 500 500. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 13u30 tot 16u.