PIET HUYSENTRUYT's keuken

Piet’s kippenbout in rode wijnsaus

Artikelnummer: 54.10
 7,89

Piet’s Kippenbout in rode wijnsaus is een echte smaakexplosie. De bordelaisesaus combineert een diepe, rijke smaak van rode wijn met heerlijke kruiden. Het gerecht wordt geserveerd met aardappelen in de schil.

Op voorraad

  • Gluten
  • Lactose
  • Melk
  • Selder

Gewicht

500 g

Voedingswaarden (per 100g)

Energetische waarde KJ
587
Energetische waarde KCal
141
Eiwitten
7.3
Koolhydraten
7.3
Suikers
1
Vetten
8.9
Verzadigde vetten
3.1
Natrium
0.22
Zout
0.55

Bereiding

Bereidingstijd microwave
10-12 min
Wattage microwave
900 Watt
Temperatuur heteluchtoven
160°C
Tijd heteluchtoven
40-45 min

Allergenen

  • Gluten Gluten
  • Lactose Lactose
  • Melk Melk
  • Selder Selder

Ingrediënten

kippenvlees 30%, aardappelen 30%, water, uien, champignon 5%, rode wijn 5%, BOTER, zilverui 2%, spek 2% (varkensvlees, zout, dextrose, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitriet, kaliumnitraat, natuurlijke aroma's, knoflook), plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, in wisselende verhoudingen), kippenvet, kippenvlees, zout, bruine suiker, suiker, zetmeel, tomatenconcentraat, knoflook, gemodificeerd zetmeel, TARWEbloem, groenten-extracten (wortelen, uien, bloemkool, tomaten, champignons, SELDERIJ), kleurstof: karamel, citroensap uit sapconcentraat, gistextract, uienpoeder, lavas, kruiden, specerijen, specerij extracten.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf je review