Maaltijden aan huis Aalst

Ben jij op zoek naar lekkere maaltijden die bij jou aan huis worden bezorgd? Dan ben je bij Delimeal op de juiste plek! Delimeal heeft een uitgebreid assortiment van meer dan 115 smakelijke en kwalitatieve maaltijden. Wij bezorgen eten aan huis in Aalst en omgeving. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod maaltijden, van Vlaamse klassiekers tot lekkere Italiaanse pasta’s.

Maaltijden aan huis Aalst voordelen: 

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 115 maaltijden
  • Op authentieke wijze bereid met verse ingrediënten en zonder bewaarmiddelen

Eten thuis laten bezorgen in Aalst

Wil je eten aan huis laten bezorgen, zodat je de deur niet uit hoeft? Dat begrijpen we bij Delimeal maar al te goed. Wat je ook graag eet, in het uitgebreide assortiment van Delimeal vind je vast een lekkere maaltijd! Goed om te weten: bij Delimeal worden al onze maaltijden dagvers gekookt met verse en natuurlijke ingrediënten. Ingrediënten die meestal ook uit de streek komen – recht van de Vlaamse velden, jouw bord op. Na de bereiding door onze chef-koks, worden onze maaltijden vliegensvlug ingevroren om de kleur, smaak en voedingswaarde te behouden. Eens ingevroren, kunnen de maaltijden maanden worden bewaard, zonder dat we hiervoor kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen moeten toevoegen.

Bereiding

Onze service, die maaltijden aan huis bezorgd, levert de door jouw gekozen maaltijden ingevroren tot aan jouw voordeur. Stop ze snel in je diepvries en je kunt ze nog maanden bewaren. Het bereiden van Delimeal maaltijden neemt ook geen tijd in beslag: na amper een kwartiertje in de microgolfoven (of 45 minuten in de oven) heb je een lekkere warme maaltijd op je bord. Laat het je smaken!

Eten aan huis in Aalst en omgeving

Wist u dat wij in heel Vlaanderen eten aan huis bezorgen? In Oost-Vlaanderen leveren we bijvoorbeeld ook in Dendermonde, Gent en Zottegem. Dus vrienden en familie in de buurt kunnen ook gebruik maken van onze maaltijdservice! 

Speciale wensen

Heeft u bepaalde dieetwensen? Delimeal heeft ook zoutarme- en vetarme maaltijden. U kunt ons altijd even bellen, dan stemmen wij uw maaltijd af op uw wensen. Heb je verder vragen over het bezorgen van eten aan huis in Aalst? Neem dan ook contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u-12u30 en 12u30 tot 16u.